Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Allt du behöver veta om hoodies!

KAUFMANN. Alla behöver köpa nya kläder då och då. Orsakerna till detta kan vara olika: kläderna kan ha gått sönder, bleknat i tvätten eller helt enkelt inte vara din stil längre. Detta är inte minst sant när det kommer till vardagskläder. Då är hoodien det självklara valet för många. Men vad bör man egentligen tänka på när man ska köpa och kombinera en hoodie med andra saker i garderoben?

Pris

Det kan vara frestande att köpa billiga kläder från ett av de många fast fashion-märkena som finns på marknaden. Men ofta är det så att billigt blir dyrt i längden. Därför rekommenderar vi dig att köpa kvalitet istället för kvantitet och på så sätt ha färre dyrare “bashoodies” i garderoben. 

Känsla

Ett plagg ska inte bara vara vackert, det ska också kännas bra. Om du har en bra känsla när du bär ett visst plagg kommer du att bära det oftare. Les Deux hoodies är ett varumärke som lyckats åstadkomma just detta. Detta gör att du kommer att spendera vardagen på ett mer självsäkert sätt. 

Tänk i grundfärgerna

Du kan knappast göra fel med de neutrala färgerna svart, vitt och grått. De passar bra ihop med varandra och med andra färger. Om du ser till att du har några bra basplagg av dessa i din garderob blir det lättare att kombinera dem. Detta innebär då att du kan komma väldigt långt med exempelvis en ljusgrå och en marinblå hoodie. Dessa färger går att kombineras med alla typer av jeans och byxor i de flesta vardagliga sammanhang. 

När det gäller färgkombinationer kan du välja ton-i-ton. Du kombinerar två eller flera olika nyanser av samma färg. Detta ger ett smakfullt resultat. Tänk på ljusblått med mörkblått eller ljusgrått med mörkgrått. Men även kontraster kan vara intressant. En klassisk kombination här skulle kunna vara att ha beiga chinos tillsammans med en marinblå hoodie. 

Tips vid köp online

Numera köper folk kläder inte bara i affärer, utan också via webbutiker på nätet. Mycket bekvämt. Denna process har dock vissa problem. Ta din favorittröja och mät allt. Armlängd, bröst, rygg och axlar. Jämför detta med storlekstabellerna på nätet så vet du exakt vilken storlek du behöver. Genom att använda dessa storlekar vet du att du i allmänhet är på rätt plats.

Köp det du behöver

Det kan vara bra att handla på ett målinriktat sätt: köp bara de kläder som du verkligen behöver. Om du stöter på något annat vackert kan du naturligtvis ta det med dig. Men om du handlar specifikt är det troligt att plagget kommer att användas mycket. Du behöver den trots allt i din garderob!

Denna text är producerad i samarbete med Kaufmann. Sponsrade inlägg är en del av Bättre stadsdels annonserbjudande. Inläggen produceras av Bättre stadsdels kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@battrestadsdel.se.

Publicerad 16:47, 2 juni 2022

Better neighborhood

redaktionen@battrestadsdel.se

Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Gröndalsrevyn 2022: Julskandal på flygterminal

    3 december kl.15:00 - 4 december kl.18:00
  2. Julmarknad Kristalltorget i Solberga

    4 december kl.11:30 - 15:00
  3. Jul på Kajen

    17 december kl.12:00 - 18:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Varför ska man ska rösta?

Den tillfälliga vallokalen för förtidsröstning utanför Hemköp på Telefonplan har öppnat. På onsdagen startade förtidsröstningen och varje dag fram till valdagen 11 september håller den provisoriska lokalen öppet.

Lokaler för förtidsröstning finns i Bredäng, Fruängen, Hägerstensåsen, Telefonplan, Östberga, Hornstull och Liljeholmstorget.

Varför ska man ska rösta?

Lalita, 34 , Midsommarkransen  

– Jag tycker att det är viktigt att rösta, gör man inte det så riskerar man man att ge sin röst till ett parti man inte vill ha. Det är allas ansvar att rösta.

Borhane, 53

 – Jag vill inte rösta eftersom politikerna inte gör som de säger.

 Johanna, 27

 – För att man är en del av samhället och det är ett ansvar man har att gå och rösta.

Nurul, Västberga 

– Det är mycket viktigt att rösta i en demokrati. Som samhällsmedborgare måste man vara insatt och veta hur det fungerar och vad som händer i samhället. Jag planerar att vara är bortrest 11 september så därför vill jag förtidsrösta.

Du prenumererar väl på Bättre stadsdel? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera härTack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 20:14, 23 augusti 2022
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: