Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Tips för inredning av kontor med bra kontorsmöbler

AZ DESIGN MÖBLER. Att ha en bra arbetsmiljö är viktigt. Sitter man på ett kontor fem dagar i veckan, så är det bra att det är ett ställe där men trivs på. Det gör att inredningen av ett kontor är mycket viktigt. För att personalen som jobbar där ska vara kreativa och produktiva är det bra att satsa på att dels ha bra kontorsmöbler, dels lägga ner en del tid på att göra den övriga inredningen på ett bra sätt. När det gäller möbler för kontoret, satsa gärna på azdesigns kontorsmöbler. Hos dem finns det ett brett utbud. Det är bra att satsa på att ha skrivbord som går att höja och sänka. Det så att det går att anpassa det efter sin längd. Det är även bra om man vill stå upp och jobba. Sedan är det även bra att ha en bekväm kontorsstol, som är justerbar. Det är ju viktigt att sitta skönt eftersom man ofta sitter ner många timmar i sträck. 

Inred kontoret på bästa sätt

Genom att satsa på az design möbler när det är dags att köpa in kontorsmöbler så har ni kommit en bit på vägen. Utöver det så är det även bra att satsa på andra detaljer. Det är viktigt att ha bra belysning. Särskilt om det är få fönster som ger ett naturligt ljus. Utöver det är även ljudmiljön viktig. Är det för bullrigt så får man ingen arbetsro. Det kan vara smart att satsa på ljudabsorbenter till exempel. Andra bra saker att addera till kontoret är färg, form och växter. Det går att göra på flera sätt. Allt från att måla om till att hänga upp färgglada tavlor. Tänk även på att det inte bara är möblerna som bör vara ergonomiska, utan även att ni har bra arbetsredskap och hjälpmedel. Det finns smarta tillbehör för datorerna, tangentbord och skärmar som ett exempel.

Denna artikel är skriven i samarbete med AZ Design Möbler.

Publicerad 08:34, 20 maj 2021
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
rivning

DAGENS FRÅGA. Stockholms stad har tagit fram strategin Varsam utveckling av småhus- och villaområden.
Strategin syftar till att stärka stadsbyggnadsnämndens möjligheter att behålla värdebärande karaktärsdrag samt värna och bevara villa- och trädgårdsstäder med högst kulturvärden. Det skriver DN på onsdagen.

Ska det vara lätt att riva villor och bygga flerfamiljshus i Hägersten-Älvsjö?

Här prenumererar du på Bättre stadsdel – 20kr/mån eller 200kr/år ✅ 

Publicerad 09:30, 16 juni 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: