Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Upplev sporten under vintern i Älvsjö

BONUSKOD. Vi börjar närma oss en kallare period och det innebär mindre sportevenmang. Det är väldigt tråkigt för den som älskar att titta på sommarsport eller som gillar att använda en bet365 bonuskod och se på en spännande fotbollsmatch. Gillar man ishockey finns det däremot mycket att se fram emot.

Här i Älvsjö finns det dock en hel del du inte vill missa under vinterhalvåret. Det finns en del spännande matcher att titta på, men även en del du själv kan delta i om du vill hålla dig frisk under den kalla vintern. Nedan hittar du lite sammanfattad information om vad du inte vill missa som lokal sportfantast.

Mycket händer inom bandyn

Som Älvsjöbo känner du såklart till Älvsjö AIK IBF, vår lokala innebandyförening. Det händer redan nu mycket på den fronten där du både har herrarnas Division 1 som pågår och även damallsvenskan. Innebandy kan vara en otroligt underhållande sport, om du inte redan har gått och sett en av deras matcher.

Premiären för damerna i allsvenskan började trögt och inleddes med förlust, men man har redan visat sig ha en kämparglöd och fansen ser positivt på de kommande matcherna. Herrarna hade däremot en utomordentlig start och tog hem vinsten mot Björklinge. Det var en svår hemmamatch men man lyckades ändå med hela 2-8 för herrarna från div 1.

Håll dig frisk under vinterhalvåret med gympa och simning

Bandy är en underhållande sport att titta på, men för vissa räcker det inte med att titta. Vintertiden är tyvärr en tid då många av oss spenderar mer tid inomhus. Sedan äter vi också gott under julperioden vilket får en del att oroa sig över vikt och hälsa. Som tur är finns det gott om möjligheter för att lösa det här.

Gympa och yoga erbjuds och det för låga avgifter. Är du intresserad av gymnastik som styrkegympa, intensivgympa, järngympa eller yoga, kan du köpa ett flexkort. Med det här kortet har du fri tillgång till allt förutom rörelselek familj och vattengympa under hela terminen. Du får alltså gå på hur många pass du vill, flera gånger i veckan. Det här är perfekt om du som vuxen har planer på att träna själv. Självklart har passen också någon som tränar med en och ger dig instruktioner, så det gör inget om du aldrig har gjort en typ av pass tidigare.

Om du föredrar att vara i vattnet kan det istället vara aktuellt med simning på Älvsjö AIK Simning. Där hittar du bland annat träningspass för vuxna där du får träna genom att simma. Det här är bra för att lära sig teknikträning och det finns tränare tillgängliga. Simning är samtidigt en väldigt bra typ av träning för att träna just kondition, gå ned i vikt och samtidigt ha roligt i vattnet. I år har man också valt att förlänga terminen med en vecka, så du får upp till tre pass extra!

Denna artikel är skriven i samarbete med Bonuskod

Publicerad 18:00, 2 oktober 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Färgfabriken: Symbiosis – en mångfacetterad utställning och plats för möten, workshops och samtal

    2021/11/06kl.09:36 - 2022/01/24kl.17:00
  2. Konstfacks Julmarknad 2021

    27 november kl.10:00 - 17:00
  3. JULMARKNAD HERRÄNGENS GÅRD

    27 november kl.11:00 - 28 november kl.16:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: