Annons:
Annons:

KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Återvinningsfesten 31 maj 2020!

2020/05/31kl.10:00 - 16:00

Sista söndagen i maj varje år fylls gatorna i Hornstull snabbt av peppade Hornstullsbor som säljer sina loppisprylar till hugade spekulanter, och på borden erbjuds allt från råkost till rullskridskor. Du möts av galgar med snyggfynd kors och tvärs i stadsdelen och små “pop-up butiker” längs gatorna. Alla är välkomna att fynda!

I år firas Återvinningsfesten för sextonde året i rad. Förutom att fynda hos alla Hornstullsbor och hänga med andra loppisentusiaster har arrangören föreningen Medveten Konsumtion fixat andra roliga aktiviteter! Mer info om detta kommer löpande under våren.

Folkfesten drivs av den ideella föreningen Medveten Konsumtion och sponsras av flera samarbetspartners (to be announced).

På vår hemsida kan du som boende i Hornstull anmäla dig som säljare till årets Återvinningsfest, signa upp på vårt nyhetsbrev, kontakta oss samt läsa mer om årets folkfest, dess historia men också de härliga aktiviteterna som kommer anordnas under dagen!

Sedan 2015 har föreningen Medveten Konsumtion arrangerat Nordens största loppis i Hornstull, som alltid sker sista söndagen i maj. År 2017 slog vi dessutom besöksrekord – drygt 100.000 loppisentusiaster besökte Återvinningsfesten och det rekordet hölls även år 2018 (år 2019 blev det tyvärr regn, en dipp efter 14 år av sol – vi ser det som ett undantag).

Klicka in på: www.atervinningsfesten.se.

Allt är givetvis helt gratis! Vi ses söndagen den 31/5. Klockan 10-16 ☀️

Välkommen du med!

Detaljer

Datum:
2020/05/31
Tid:
10:00 - 16:00
Webbplats:
http://www.atervinningsfesten.se/

Plats

Hornstull
Stockholm, SE + Google Map

Annons:
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: