Annons:
Annons:

Bättre Content – vi skapar relevant innehåll åt dig

Bättre stadsdel har en kommersiell redaktion — Bättre Content. Vi kan hjälpa er med innehåll och berättelser som engagerar. På så sätt kan ni på ett enklare sätt hålla kontakt med er omgivning.

Bra innehåll på hemsidan, i nyhetsbrevet och på sociala medier är avgörande för en god relation med andra. Vi hjälper till med strategi, produktion och publicering.

Utbildning-strategi-workshops
Hur skriver man redaktionellt? V tar fram en strategi för hur ni ska arbeta med digital kommunikation och content marketing. Med workshops, utbildning och redaktionell rådgivning hjälper vi er att få fram en plan med fokus på effekt.

En redaktionell plan
Hur fungerar ert innehållsarbete idag? Med en redaktionell plan anpassad för målgruppen blir arbetet mer effektivt.

Content marketing
Dags ett effektivisera arbetet med content marketing?  Vi erbjuder flera olika konsulttjänster för företag och organisationer, till exempel:
– Produktion av redaktionella artiklar  – exempel på artiklar finns här
– Sociala medier (Facebook, Instagram, Twitter) – rådgivning, utveckling, löpande produktion, delningar, sponsrade inlägg
– Rörlig bild och livesändningar – exempel här

Föreläsningar
Hur startar man och driver en hyperlokal nyhetssajt? Hur fungerar en lokaltidning? Hur ser spelreglerna ut för att göra tidning? Detta är några exempel på vad vi kan dela med oss av.

Produktion av annonser
Vi designar, utvecklar och producerar klassiska banners, displayannonser och rörliga annonser.

Hyr en digital redaktör
Vi kan bli er redaktion som sköter uppdateringar av nyhetsflöde, inlägg, sociala medier och texter på webbplatsen. På plats hos er eller på distans, i den omfattning som krävs och känns bra.

Event
Vi blir er samarbetspartner för evenemang och events. Idag har mycket erfarenhet inom detta område med väl utvecklade marknadsföringskanaler.

Produktion av event-posters
Vi tar fram original till era event efter era önskemål och vid behov kontaktar tryckeri.

Annonsera
När du vill du annonsera, läs mer här.

KONTAKT

content@battrestadsdel.se 0709-449519

[custom-facebook-feed]