Annons:
Annons:

Bättre Content – vi skapar relevant innehåll åt dig

Bättre stadsdel har en kommersiell redaktion — Bättre Content. Vi kan hjälpa er med innehåll och berättelser som engagerar.

Vi producerar och publicerar sponsrade artiklar, så kallade native ads, på battrestadsdel.se  – exempel på sådana sponsrade artiklar finns här.

Föreläsningarworkshops
Hur startar man och driver en lokal nyhetssajt? Hur fungerar en lokaltidning? Hur ser spelreglerna ut för att göra tidning? Hur skriver man en redaktionell artikel? Några exempel på frågor som vi kan utgå i från och kunskaper vi dela med oss av.

Moderator
Vi kan moderera olika lokala tillställningar, ställa relevanta frågor till initierade personer så att budskapet lättare når publiken. Se exemplet Årets lokala företag 2022

Utbildning-strategi-workshops
Hur skriver man redaktionellt? Hur fungerar ert innehållsarbete idag? Vi kan ta fram en strategi för hur ni ska arbeta med digital kommunikation och content marketing. Med en redaktionell plan anpassad för målgruppen blir arbetet mer effektivt. Med workshops, utbildning och redaktionell rådgivning hjälper vi er att få fram en plan med fokus på effekt.

Native ads – sponsrade artiklar
Dags ett effektivisera arbetet med content marketing? Vi erbjuder flera olika konsulttjänster för företag och organisationer, till exempel:
– Produktion av redaktionella sponsrade artiklar: exempel på artiklar
– Sociala medier (Facebook, Instagram, Twitter) – rådgivning, utveckling, löpande produktion, delningar, sponsrade inlägg

Handla lokalt
Koppla er Facebook eller din Instagram till Bättre stadsdel och era inlägg exponeras automatiskt i fönstret HANDLA LOKALT på nyhetssajten. På så sätt når ni en större målgrupp och potentiella kunder.

Produktion av annonser
Vi designar, utvecklar och producerar klassiska banners, så kallade displayannonser.

Annonsera
När du vill du annonsera, läs mer här.

Produktion av sponsrade artiklar, native ads
Exempel på sponsrade artiklar finns här

KONTAKT

content@battrestadsdel.se 0709-449519

[custom-facebook-feed]