Annons:
Annons:

KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bion under bron #1: Diego Maradona

2019/08/18kl.19:30 - 21:30

Hornstull Beer Garden – Utomhusvisningar 18 aug -1 sep
Välkomna till kulturoasen mitt i betongdjungeln, njut av bio, teater, burgare & bärs – under Liljeholmsbron

DIEGO MARADONA
Den 5 juli 1984 anlände Diego Armando Maradona till Napoli för en rekordhög övergångssumma och under de kommande sju åren så bröt helvetet lös. Världens mest hyllade fotbollsgeni och den mest dysfunktionella staden i Europa blev det perfekta paret.

Maradona var välsignad på fotbollsplanen men fördömd utanför även om han tog Napoli till deras absolut första ligatitel. Allt var som en dröm, Diego fick göra vad han ville så länge han levererade under matcherna, men när magin försvann blev han mot sin vilja fånge i staden.

Maradona är den tredje filmen av Oscar-nominerade och BAFTA-vinnande teamet bakom SENNA och AMY. Filmen bygger på över 500 timmar aldrig tidigare visat material från Maradonas privata arkiv och med fullt stöd av mannen i fråga själv.

Hornstull Beer Garden
En skön kulturoas för alla med bio, burgare, bärs, teater och happenings på menyn. Ingen entré till området. Inget OSA. Kom som du är och häng i gäng. Tillsammans har vi roligare.

Bio Rios Program, filmstart kl 19.30 samtliga kvällar.
18 aug Diego Maradona
24 aug Apollo 11
25 aug Sånger från andra våningen
31 aug Bohemian Rhapsody Sing-Along
1 sep Amazing Grace

>>> Biljetter 120kr – inga återköp eller byten

I betongträdgården ansvarar Nya Carnegiebryggeriet för maten och drycken. De fyller ölkranarna med favoriter, nykomlingar och unika specialtillverkningar och från köket väntar gästspel från bl a Gnarly Burger Foodtruck.
Rundpingis, yatzy och spontana uppträdanden från vår lilla scen av lastpallar är andra självklarheter när vi förvandlar brofästet till Din självklara mötesplats under fyra veckoslut slutet av sommaren när Stockholm är som vackrast.

Scenområdet besöks i år av Bio Rio, Doc Lounge Stockholm, Teatern under bron och Barnens Underjordiska Scen. Sätt dig tillrätta och upplev bions magiska värld, teater som går på känslomässig knockout eller en stunds nücirkus för hela familjen. Se respektive programpunkt för biljetter och info.

Välkomna till Hornstull Beer Garden – kulturoasen i skuggan av betongen.

Fre-Sön | 16/8-1/9
Fre 16.00 – 23.00 | Lör & Sön 12.00-23.00
Fri entré till området

I samarbete med Abf Stockholm

Detaljer

Datum:
2019/08/18
Tid:
19:30 - 21:30

Annons:
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:casino utan licens
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: