Annons:
Annons:

KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mälarhöjdens friluftsteater – konsert: “En 6:a AVEC när den är som bäst”

2019/08/14kl.19:00 - 20:30

180sek

Den 14/8 kl.19.00 2019 firar sånggruppen AVEC 30 år. Sånggruppen som aldrig tummat på kvalitén på stämsången. Som med glimten i ögat och med finess, levererar oförglömliga jazzörhängen!

Lili Öst, Maria Wells, Pernilla Cowan, Gunilla Lundblad, Christina Nordstrand & Lena Nilsson hälsar er välkomna till Mälarhöjdens Friluftsteater.  Med sina fantastiska röster och sprudlande energi bjuder de in till en härligt, svängig kväll på Mälarhöjdens Friluftsteater!

Om AVEC
Avec känner ni bl a igen ifrån ”Allsång på Skansen” där de medverkade i samtliga program under 3 somrar. Rhapsody in Rock med Robert Wells, revyer, festivaler och krogshow med komikerna Thomas Pettersson och Kryddan Peterson är andra sammanhang ni sett dem i och de har turnerat både i Sverige och utomlands och gjort ett oräkneligt antal spelningar i när och fjärran. Förutom ”Allsång på Skansen” har de medverkat i en mängd andra TV-program; Bingolotto, Cafe´program, Julnygammalt för att nämna några.  De har sålt guld med julskivan ”Jingle Wells”, gett ut den kritikerrosade skivan ”Avec” och legat på Svensktoppen med ”Vinden har vänt”.

Detaljer

Datum:
2019/08/14
Tid:
19:00 - 20:30
Pris:
180sek
Webbplats:
http://mälarhöjdensfriluftsteater.se/en-6a-avec-nar-den-ar-som-bast/

Plats

mälarhöjdens friluftsteater
pettersbergsvägen 114 /skärholms stig Sverige
Webbplats:
www.mälarhöjdensfriluftsteater.se

Annons:
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:casino utan licens
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: