Annons:
Annons:

KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Midsommargårdens husdjur på vift – helgutmaning

2020/05/21kl.12:00 - 2020/05/24kl.23:30

Hej! Hälsningar här från Midsommargårdens husdjur, Mika, Ayla, Bosse och Zenaib!

Nu i Kristi himmelsfärd vill vi hitta på något lekfullt som aktiverar våra besökare/följare till att ta sig ut utomhus, även om vi inte kan samlas många på samma plats samtidigt så kan vi samlas kring en gemensam aktivitet ändå!

 

“Midsommargårdens husdjur på vift – helgutmaning” riktar sig främst till barnfamiljer och tar plats både online och i närområde.

Ett antal gosedjur blir utplacerade i närområdet, och första utmaningen är att med hjälp av fotoledtrådar leta sig fram till gosedjuret, på djuret är en lapp med en uppgift, som syftar till att sprida glädje omkring sig. Det kan handla om att slänga allt skräp man ser omkring sig eller ringa upp en äldre släkting som sitter i karantän. Därefter placerar man djuret på en ny plats och publicerar en ny fotoledtråd i FB-eventet, för att fler kan haka vidare på utmaningen!

Så här går det till:⁣

☼ På torsdag springer vi ut och gömmer oss. Bilder på var vi är kommer upp här i eventet. Leta upp en av oss! Titta på bilden, kan du känna igen var vi är?
☼ På varje av oss husdjur finns en laminerad instruktionslapp, med exempel på något fint att göra för någon eller några andra runt omkring!⁣
☼ Gör den goda gärningen.⁣
☼ Placera oss sedan på ett nytt finurligt ställe i närheten, där vi kan sprida goda gärningar vidare!⁣
☼ Ta en bild på djuret och dess nya omgivning och dela i ett inlägg här i facebook-eventet så att någon annan kan gå ut och leta efter oss! Skriv gärna vad du gjort, och tagga dina vänner för att vara med och inspirera till att göra fina saker för varandra.
☼ På söndag tar utmaningen slut, och du som träffar på ett djur på söndag får jättegärna ta en bild och berätta var djuret precis då, så att Midsommargårdens cykeltaxi kan komma och hämta upp djuren och ta med dem hem till Midsommargårdens kontor där de bor 🙂

☼ Djuren och deras vänner på Midsommargården kommer att dela ut ett pris till en av de som deltagit i helgutmaningen!

#husdjurpåvift

Ha en fin helg önskar vi alla på Midsommargården 🐰

Detaljer

Börjar:
2020/05/21kl.12:00
Slutar:
2020/05/24kl.23:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/337620997199627/

Annons:
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: