Annons:
Annons:

KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pontonen under Liljeholmsbron: ARTmovement Fair

4 juni kl.16:00 - 8 juli kl.17:00

Gratis

Pontonen under Liljeholmsbron kommer under juni månad förvandlas till ett 300 kvm flytande galleri och fyllas med konst vi skapar tillsammans, med start 4/6 – 8/7. Som en del av Stockholms stads arbete med förbättring av offentliga rum kommer ARTmovement att erbjuda samskapande workshops på platsen och ha ett öppet fotogalleri med ett urval från ARTmovements tidigare workshops.

Konstnärerna som håller workshops på platsen är:

4-6/6 Daniel Svahn – Vi skulpterar fram möbler där gammalt eller ”oönskat” material är byggstenarna och där nya former och funktioner oväntat kan uppstå genom kreativt återbruk.

4-6/6 André Batista – Utveckla din kreativitet och uttrycka dig konstnärligt med Rollerpaint som hjälp.

12-13/6 Maria Yvell och Lina Eriksson – De bjuder in besökarna att under två dagar skapa ett gemensam verk med spray, garn och ord som succesivt växer fram.

18-20/6 Thomas OKOK Gunnarsson – Tillsammans byggs en värld av djur, människor och natur upp med hjälp av spray och markers.

3/7 Gülbeden Kulbay – Kommer att i ett samarbete mellan konsthallen Färgfabriken och Husby Konst och Hantverksförening – hålla i en performanceworkshop. Det är avstampen för ARTmovement och Färgfabrikens samarbete till hösten som kommer att sammanfogas med Färgfabrikens stora höstutställning Symbiosis, där vi tillsammans med deltagare och konstnärer kommer att ha samskapande workshops på plats.

Flytande Pontonens öppettider 4/6–8/7 ti-fre 16-19 + lör-sön 11-17. (Stängt midsommarhelgen) Se www.artmovement.se/kalender för workshop tider och eventuella förändringar.

Alla är välkomna med hänsyn till restriktionerna för Covid 19. (Max antal 8 per/ws och 30 besökare på Pontonen)

Detaljer

Börjar:
4 juni kl.16:00
Slutar:
8 juli kl.17:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Plats

Liljeholmshamnen

Arrangörer

ARTmovement
Studiefrämjandet Stockholms län
Stockholms stad

Annons:
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: