Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Bitcoin och dess utveckling framöver

DAYTRADING.SE Intresset för bitcoin fortsätter att stiga och värdet har förutom någon enstaka dipp bara fortsatt att öka under de senaste åren. Men hur ska man tänka kring att investera i bitcoin och den framtida utvecklingen kring kryptovalutan som minst sagt tagit världen med storm?

De senaste åren har kryptovalutor allt mer börjat ses som en tillgång vid sidan av mer traditionella tillgångar såsom guld, aktier och fonder. Det har med tiden också blivit allt enklare att investera i bitcoins. För att komma igång krävs egentligen inte mycket mer än en dator och ett litet kapital. 

Det finns ingen som kan utlova att värdeutvecklingen för bitcoins kommer att fortsätta i den riktning den gjort hittills, men det finns heller ingenting som säger att det inte kan ske. Priset på bitcoins styrs som så mycket annat av tillgång och efterfrågan och det är upp till varje investerare att sätta sig in i och försöka förstå hur värdeutvecklingen kommer att se ut framöver. 

Som alltid måste man själv läsa in sig på ämnet och ta sina egna beslut om hur man vill sköta sin investering. 

Är du intresserad av möjligheterna kring att investera i bitcoins kan du med fördel läsa mer på www.daytrading.se

Hur fungerar bitcoins?

Som de flesta vet är bitcoin en digital kryptovaluta. Det betyder kortfattat att man med bitcoins kan betala digitalt i en digital värld. Bitcoins kan användas av alla, när som helst, var som helst och utan inblandning från banker eller kortföretag. Förutom att använda bitcoins som ett betalmedel kan man också spekulera i bitcoins genom att försöka köpa vid rätt tillfälle med förhoppningen om att de stiger i värde alternativt tjäna pengar på de förändrade växlingskurserna för bitcoins. 

Det finns (och kommer aldrig finnas mer) än 21 miljoner bitcoins i världen.  Detta är en garanti för att det inte kommer skapas oändligt med bitcoins vilket skulle kunna få börsen att falla.  

Man köper och säljer bitcoin via olika marknader som finns på nätet. Om man har tänkt investera ett större belopp kan det vara klokt att införskaffa ett konto på en börs (vilket sänker avgifterna en del) men det går också bra att betala med vanliga betalkort eller via swish om man vill komma igång snabbt. 

Fler och fler affärer på nätet accepterar idag betalning via bitcoins och många spår att det framöver bara kommer fortsätta att bli lättare att betala med bitcoins. Stora företag som Microsoft accepterar idag bitcoin som betalning. 

Denna artikel är skriven i samarbete med Daytrading.se

Publicerad 09:00, 20 december 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Vem gör den godaste semlan i Hägersten-Älvsjö 2021?

View Results

Publicerad 13:44, 4 februari 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: