Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Mitt i krisen: Det regnar pengar över kloka investerare i kryptovalutor

BITCOIN REVIVAL. Det pratas en hel del om kryptovalutor nu för tiden. Det är ett relativt nytt fenomen, men de små internetvalutorna har gett stora vinster. Det enda kruxet är att man ska veta hur man ska investera för att få en vinst utav det hela. Något som vi kommer ta upp här nedan. Men först måste vi gå igenom lite grundläggande fakta om hur man ska göra en investering och framför allt hur man minimerar riskerna att förlora sina pengar.

Många är glada att de satsade på kryptovaluta, när det kom, eftersom de idag har fått stora vinster. Egentligen är det kanske försent att investera, men i kristider kan man fortfarande göra stora vinster exempelvis med en Bitcoin investering, man måste givetvis veta hur investeringarna går till och dessutom, som inom det mesta, undvika klassiska fallgropar som många nybörjare ofta faller i. Det är ganska enkla saker som man ska tänka på och vi ska nu titta på dem nu direkt. 

Några av de saker som vi tar upp kan vara väldigt relevanta för just din investering och vissa saker kanske är mindre viktiga. Det är självklart att du själv är mest insatt i din egen ekonomi även om det gäller din privatekonomi eller ditt företag. När man ska investera ska man, som kanske det mesta grundläggande, börja med att titta på vad man kan förlora. Det är alltid bra att ha i åtanke att en investering lika gärna kan gå åt pipsvängen, eller bli en miljonvinst. Genom att titta på en specifik sak kan man investera relativt säkert. 

Enkla men viktiga faktorer med Bitcoin investering

Det är nämligen så att om man känner till det man investerar i, vet man givetvis hur marknadens utveckling ser ut. Genom att titta på statistik kan man veta hur läget har sett ut tidigare. Det kan ge en bra fingervisning om hur framtiden kommer att se ut. Men det är självfallet bara en teori och inte precis något som är skrivet i sten. Det är klart att om man ser en genomgripande trend som upprepar sig gång på gång kan risken kännas mindre, vilket också kan vara fallet i en hel del fall. 

Avslutningsvis kan man dra slutsatsen att man ska investera det man har råd att förlora. Utöver det ska man känna till branschen och hålla ett vakande öga på utvecklingen. Det är inte minst viktigt för att kunna veta – när och om – man bör sälja sin investering eller eventuellt investera mera. Självfallet skiljer sig en god investering från fall till fall och man bör därför alltid utgå från sin själv.

Denna artikel är skriven i samarbete med Bitcoin Revival 

Publicerad 15:11, 12 maj 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Invigningshelg för Kulturhuset Stadsteatern

    18 september kl.10:30 - 20 september kl.17:00
  2. Ikano Bostad: Visningsdag Årstaberg söndagen 20 september

    20 september kl.12:00 - 14:00
  3. Hibiskusmarknad (träff/picnic) i Älvsjö

    20 september kl.13:00 - 15:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Vad tycker du om den nya gråa färgen på höghuset i Axelsberg?

View Results

Publicerad 21:50, 3 januari 2020
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:casino utan licens
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: