Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

11 bra lokala höstlovstips

Höstlovet är på gång och det finns en rad aktiviteter i lokalområdet för barn och ungdomar.

1.Gröndals ungdomscafé har öppet kl 18–21:30 under höstlovet. Där blir det turneringar i pingis, biljard och Playstation.

2. Hövdingagården i Aspudden är öppen måndag 19–22, torsdag 19–22 och fredag 19–23. På torsdagen är det turnering och på fredagen är det halloweenkväll.

3. Fruängens ungdomsgård: Aktuellt schema och aktiviteter publiceras löpande på instagram.com/fruangensungdomsgard.

4. På Studio Ung på Midsommargården är det dansskola för unga mellan 16-25 år under höstlovet. Där lärs dansstilen House ut, gratis. För mer info: nstagram.com/studioung

5. På Midsommargården är bjuder Grodanskonst in till kostnadsfri dansworkshop och filmvisning av dansfilmen MOD. Det är en film som riktar sig till åldrarna 6-11 år och som handlar om normer och förväntningar på ett konkret och grundläggande sätt. Den efterliggande dansworkshopen handlar om samma tema och det utforskas genom rörelse under ledning av Grodanskonsts utbildade danspedagoger på Midsommargården på tisdagen.

6.Vid Trekanten erbjuder Sportfiskarna höstlovsfiske för lediga barn och ungdomar. Mån-tis 30–31/10 kan man fiska vid Trekantens långa brygga i sjöns södra del.

7. På Västertorps sim- och idrottshall är det en mängd aktiviteter som till exempel prova på fridykning, Zumba, cirkus, styrkekurs.

8. Barn mellan 6-12 år inbjuds till höstlovskurs på Mälarhöjdens dansskola. Dansa Streetdance, Halloween-dans, Musikal och Showjazz- Pyssla med höst-pyssel, se på film, läsa, lyssna till sagor, måla och pynta. Prova på Yoga, Akrobatik, teater och sång.  Sista dagen blir det Maskerad & Ansiktsmålning för barnen samt en uppvisning för nyfikna föräldrar!

– Vissa barn kommer bara för 1 dag och andra går hela veckan. Vi delar in barnen i olika grupper utefter ålder och anpassar danslektionerna utefter vilka som kommer just den dagen. Alla är välkomna! Oavsett om man har dansat tidigare eller inte, Roja Kamali, danslärare och grundare av skolan.

9. Pumpakväll på Kajen. Sätt ut en pumpa på torget och ta med barnen ut för en häftig, mysig och trevlig tillställning med massor av pumpor. De föregående åren har bjudit på många roliga, häftiga och fina pumpor! Tredje året måste väl ändå slå rekord i antal pumpor?

10. Karbin Klätterhall har klättring varje dag 28/10-5/11. Prova-på för barn och vuxna kl 12. Barn och ungdomar mellan 7-19 år kan vara med på läger må-fre.

 11. Höstlovsbio i Skärholmen. Skärisbiografen är den nyöppnade bion på Kulturhuset Stadsteatern. Filmer för alla åldrar. Missa inte söndagsmys eller skräckismåndagen.

Fler aktiviteter i Stockholms stad finns på stockholm.se/hostlov

Har du tips på aktiviteter under höstlovet, hör av dig till redaktionen@battrestadsdel.se eller lägg in i kalendern här

Bild: Sportfiskarna

Publicerad 17:28, 23 oktober 2017
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Färgfabrikens vårmarknad 20-21 mars

    20 mars kl.11:00 - 21 mars kl.17:00
  2. Edelcrantzloppisen 2021

    18 april kl.11:00 - 15:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Äter du pizza idag?

View Results

Publicerad 20:29, 1 januari 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: