Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:
Peter Eliases, Notar, Nov 18, 2021_-5

Prisade stjärnmäklaren Peter Eliases äntligen tillbaka hos Notar i Hägersten

NOTAR. Efter att ha drivit egen verksamhet senaste decenniet har fastighetsmäklaren Peter Eliases valt att komma hem till Notar. Under Notars gröna flagg arbetade han under många framgångsrika år med start i början av 2000-talet.

– Jag har drivit eget varumärke under de senaste tolv åren men har saknat kollegor och pulsen hos en marknadsledande aktör. Att återigen få representera Notar var som att komma hem igen. För mig känns detta som ett naturligt steg i min mäklarkarriär, säger Peter Eliases som sedan många år tillbaka både bor och arbetar i området. 

Peter Eliases, Notar

Peter har en gedigen idrottsbakgrund och var hårdsatsande hockeyspelare med elitseriekontrakt men valde att utbilda sig till mäklare och började 2004 sin framgångsrika karriär på Notar. Efter endast ett par år, under 2007, blev han utsedd till Sveriges bästa fastighetsmäklare och i media uppmärksammad för sina framgångar.

Peter är en aktiv person som alltid älskat att röra på sig och dessutom är han tävlingsinriktad, vilket har hjälpt honom i hans profession.

– Hela min familj spelar tennis och via min verksamhet har jag valt att sponsra Mälarhöjdens Tennisklubb. Jag är även aktiv med mina två barn i Mälarhöjden/Bredäng Hockey. Jag älskar att leva och bo i stadsdelen med dess vackra närområden och strandpromenader.

Peter är huvudsakligen villamäklare men hanterar även förmedling av bostadsrätter.

 – Jag tycker om alla delar av yrket såsom kundmöten, visningar, uppföljning, deklaration och avslut. Kundrelationer är det absolut roligaste och viktigaste momentet av processen. Att bygga långsiktiga kundkontakter har jag lyckats mycket bra med, säger han. 

Det senaste 17 åren har han byggt upp en kundbas med många återkommande kunder.

 – Jag ger alltid 100 procent i mina möten, är intresserad, håller vad jag lovar, är noggrann och strular aldrig vilket mina kunder uppskattar.

Peter Eliases, Notar

Under sina år som mäklare har Peter Eliases varit mycket produktiv, han har förmedlat sammanlagt cirka 1400 bostäder varav cirka 250 fastigheter. När han genomför en bostadsaffär är hans mål att både säljare och köpare ska bli mycket nöjda. 

– Erfarenhet och lokalkännedom är två avgörande moment som ska behärskas av mäklare, det ska kunderna kunna förvänta sig i en viktig bostadsaffär. En rekommendation är att man ska anlita en mäklare som kan områdets alla fördelar. Med tanke på områdets positiva prisutveckling kan man ställa höga krav på mäklaren så det blir en trygg affär rakt igenom. Man ska komma ihåg att förutsättningarna med lagar och regler är olika vid försäljning av bostadsrätter respektive fastigheter.

Just nu har Notar ett erbjudande för fastighetsägare som planerar att sälja sin bostad.

– Vi har ett helt komplett villapaket där förbesiktning, försäkring mot dolda fel, energideklaration och radonmätning ingår. Försäkringen gäller i tio år efter försäljningen i enlighet med jordabalkens regler. Vi vill alltid ge kunden maximala förutsättningar för sitt livs bästa affär!

Mer information om trygghetspaketet finns på Notars hemsida

Denna artikel är skriven i samarbete med Notar

Peter Eliases, Notar

Publicerad 12:04, 24 november 2021
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: