Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

”Vi vill ta reda på hur man vill ha information”

Stockholm Vatten intensifierar nu informationsinsatserna kring avloppstunneln som ska byggas i Axelsberg. Gruppdiskussioner och direktsända informationsmöten är två nya verktyg.

I slutet av maj bjuder Stockholm Vatten  via undersökningsföretaget Bra Röster in till  en diskussion om avloppsprojektet  som mött starkt motstånd framförallt från boende i Axelsberg, nära den plats där tunnelmynningen för avloppstunneln ska byggas.

Annika af Trolle kommunikationsansvarig på Stockholm Vatten, vad är syftet med diskussionerna?
– Vi vill ta reda på hur de målgrupper vi riktar oss till vill ha information och vad de tycker om de informationskanaler och material vi haft hittills.

Hur väljer ni ut de som ska vara med i gruppdiskussionen?
– Kriterierna för att delta är att du bor i något utav de områden som påverkas av projektet Stockholms framtida avloppsrening.

I morgon tisdag 26 maj är det ett nytt informationsmöte om avloppstunneln i Medborgarhuset på Hägerstensåsen och denna gång sänder Stockholm Vatten direkt från mötet. Länken till livesändningen är här.

Text: Mats Falck

Läs också:
Sjövägen påverkar rekreationen för mycket

Så här står det i annonsen om gruppdiskussionerna:
TJÄNA 400 KR OM DU BOR I BROMMA ELLER HÄGERSTEN!
Bor du i Bromma eller Hägersten? Då är du den vi söker till en gruppdiskussion som ska handla om Stockholms framtida avloppsrening – en investering från Stockholm Vatten som bland annat syftar till en mer hållbar rening av stadens avloppsvatten. Vi vill höra just dina åsikter om detta.
Grupperna kommer äga rum 28 maj i Stockholm. Det bjuds på lite mat/dryck samt en ersättning på 400 kr
Intresserad? Besök https://goo.gl/rd2PKr och anmäl ditt intresse. Du kan även skicka ditt namn och telefonnummer till fokus@braroster.se så ringer vi upp och ställer några kompletterande frågor för att se om du passar in i målgruppen. Skriv i ärenderaden: ”Stockholm”.

 

 

 

 

Publicerad 19:32, 25 maj 2015
Annons:
Annons:

Nyheter

KALENDER

MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Dagens Fråga

Tisdagen den 21 november beslutar trafiknämnden hur mycket det ska kosta för den som reser utan biljett i kollektivtrafiken. Förslaget är att avgiften ska höjas från 1 500 kronor till 1 850 kronor.
Vad tycker du om förslaget att avgiften för plankare ska höjas?

Sebastian, Midsommarkransen:
– Jag tror nog inte att de där hundralapparna gör så stor skillnad faktiskt. Jag vet inte om det inskränker så mycket. För mig kan det vara kvar eller så de kan ändra upplägget med kostnaderna.
Lisa, Midsommarkransen:
– Det är helt okej. Det behövs då det är många som fuskar.
Axel, Telefonplan:
– Just det spelar inte så stor roll utan jag tycker att de ska sänka priset på biljetten. Så det är väl det jag tycker att de skulle fokusera på snarare än boten för plankare.
Eva, Telefonplan:
– Det är mycket pengar. Det är ju dubbelt mot vad kortet kostar, det är det ju. Samtidigt kan jag tycka att vi som är beroende av SL… Det är väl schysst om alla är med och betalar sina biljetter liksom. Det blir ju billigare om man betalar för sig än om man plankar i så fall.

Tack för att du läser Bättre stadsdel. Du prenumererar väl? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera här. Tack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 15:30, 21 november 2023
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: