Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Förslag: Bygg fler padelbanor

Padeltennisbanorna i Vinterviken är så populära att nu kommer önskemål om att staden ska bygga fler banor på samma plats. 

– Padelbanorna i Vinterviken är toppen, men det är fler och fler personer som upptäcker dessa banor vilket innebär att det blir mer och mer folk, detta skriver Josefine Gunnarsson i ett medborgarförslag från 26 juni i år.

Bättre stadsdel har tidigare rapporterat om hur populära banorna är. Josefine tycker att de banor som redan finns är bra men inte tillräckligt många för det stora antal folk som kommer och vill spela på dem.

– Min önskan är bygga ännu fler gratisbanor i kommunen då dessa banor inte räcker till för den stora efterfrågan. Jag är där flera gånger i veckan och det är alltid fullt och det är alltid folk på kö, skriver Josefine.

Text: Olger Proko
Bild: Robin Lapidus

Publicerad 16:49, 25 augusti 2017
Annons:
Annons:

Nyheter

KALENDER

MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Dagens Fråga

Tisdagen den 21 november beslutar trafiknämnden hur mycket det ska kosta för den som reser utan biljett i kollektivtrafiken. Förslaget är att avgiften ska höjas från 1 500 kronor till 1 850 kronor.
Vad tycker du om förslaget att avgiften för plankare ska höjas?

Sebastian, Midsommarkransen:
– Jag tror nog inte att de där hundralapparna gör så stor skillnad faktiskt. Jag vet inte om det inskränker så mycket. För mig kan det vara kvar eller så de kan ändra upplägget med kostnaderna.
Lisa, Midsommarkransen:
– Det är helt okej. Det behövs då det är många som fuskar.
Axel, Telefonplan:
– Just det spelar inte så stor roll utan jag tycker att de ska sänka priset på biljetten. Så det är väl det jag tycker att de skulle fokusera på snarare än boten för plankare.
Eva, Telefonplan:
– Det är mycket pengar. Det är ju dubbelt mot vad kortet kostar, det är det ju. Samtidigt kan jag tycka att vi som är beroende av SL… Det är väl schysst om alla är med och betalar sina biljetter liksom. Det blir ju billigare om man betalar för sig än om man plankar i så fall.

Tack för att du läser Bättre stadsdel. Du prenumererar väl? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera här. Tack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 15:30, 21 november 2023
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: