Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:
dator

Linkbuilding – fördelaktigt för små såväl som stora företag

WE DIGITIZE. Nästan alla företagare känner till vikten av att använda sökmotoroptimering (SEO) som en del av sin marknadsföringsstrategi. För syns du inte på nätet idag så finns du inte. Det finns dock många olika aspekter av SEO, men en av de absolut viktigaste är linkbuilding.

I den mest grundläggande bemärkelsen är linkbuilding processen att få andra webbplatser att länka tillbaka till just din webbplats. En länk till din webbplats skickar en signal till sökmotorer som Google om att just din webbplats är värd att citeras, något som i sin tur gör att din webbplats rankas högre upp på sökmotorer.

Ju bättre placering du har i en sökmotor, desto större är sannolikheten att kunderna hittar dig när de söker efter en viss produkt eller tjänst. Och är det inte det som alla företag vill åt?

Linkbuilding hjälper dig att öka trafiken till din webbplats

Ett av de mest effektiva sätten att öka trafiken till din webbplats är alltså genom linkbuilding.

Men det räcker inte med att länka hur som helst. Hela 60 procent av internet består av skräppost. Med tanke på detta prioriteras webbplatser med välskrivet innehåll i sökmotorerna framför andra webbplatser. 

Samtidigt klickar 90 procent av alla Google-användare på de tre första resultaten av en sökning. Därför är det viktigt att innehållet på din webbplats så väl som dit du länkar är omfattande och insiktsfullt. 

Men linkbuilding är svårt att lyckas med på egen hand. Inte minst om du inte har några erfarenheter av SEO sedan tidigare. Därför är det fördelaktigt att ta hjälp av experter, som We Digitize.

We Digitize är ett företag som arbetar med att optimera webbplatser för att få mer kvalitetstrafik. Om du vill finns det några optimala strategier för linkbuilding från We Digitize som är bra för företag av alla storlekar att ta till sig. Lita på experterna och se bra resultat för ditt företag!

Rätt linkbuilding kan bygga upp förtroende hos din målgrupp

Fokus bör inte endast ligga på att driva mer trafik till din webbplats, utan också på att vinna publikens förtroende. När du får länkar från webbplatser av hög kvalitet bidrar det till att öka det upplevda värdet av ditt varumärke. Om människor ser att du får länkar från webbplatser som de litar på kommer de i sin tur att vara mer benägna att lita på dig.

Till exempel har antalet besökare på Bättre Stadsdel ökat den senaste tiden. Detta beror delvis på att fler besökare hittar artiklarna via Google, och om artiklarna inte var välskrivna och det betalda innehållet inte länkade till kvalitetssajter skulle siffrorna förmodligen inte vara lika imponerande.

En effektiv linkbuilding-strategi kan vidare hjälpa ditt företag att bygga långsiktiga relationer med andra i samma branch. Relationer som kan bidra till att stärka ditt varumärke, utöka ditt nätverk och öka din auktoritet. Att knyta kontakter med andra i samma bransch är ovärderligt för företag, stora som små.

Som du ser finns det många skäl att komma igång med linkbuilding, oberoende av storleken på ditt företag. Det är en viktig del av alla SEO-strategier och kan hjälpa dig att nå dina mål. Men att göra det på egen hand kan vara problematiskt. Oftast lönar det sig att låta experter göra en del av jobbet.

Denna text är producerad i samarbete med We Digitize. Sponsrade inlägg är en del av Bättre stadsdels annonserbjudande. Inläggen produceras av Bättre stadsdels kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@battrestadsdel.se.

Publicerad 14:28, 20 september 2022

Better neighborhood

redaktionen@battrestadsdel.se

Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Fotoutställning på Gröndals bibliotek – om färgfabriken

    1 oktober kl.11:00 - 18 november kl.17:00
  2. Nya orgeln i Uppenbarelsekyrkan – konserter och guidad visning

    2 oktober kl.10:00 - 9 oktober kl.20:30
  3. Förmiddagskurser i kreativt skapande!

    4 oktober kl.10:00 - 8 november kl.12:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Varför ska man ska rösta?

Den tillfälliga vallokalen för förtidsröstning utanför Hemköp på Telefonplan har öppnat. På onsdagen startade förtidsröstningen och varje dag fram till valdagen 11 september håller den provisoriska lokalen öppet.

Lokaler för förtidsröstning finns i Bredäng, Fruängen, Hägerstensåsen, Telefonplan, Östberga, Hornstull och Liljeholmstorget.

Varför ska man ska rösta?

Lalita, 34 , Midsommarkransen  

– Jag tycker att det är viktigt att rösta, gör man inte det så riskerar man man att ge sin röst till ett parti man inte vill ha. Det är allas ansvar att rösta.

Borhane, 53

 – Jag vill inte rösta eftersom politikerna inte gör som de säger.

 Johanna, 27

 – För att man är en del av samhället och det är ett ansvar man har att gå och rösta.

Nurul, Västberga 

– Det är mycket viktigt att rösta i en demokrati. Som samhällsmedborgare måste man vara insatt och veta hur det fungerar och vad som händer i samhället. Jag planerar att vara är bortrest 11 september så därför vill jag förtidsrösta.

Du prenumererar väl på Bättre stadsdel? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera härTack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 20:14, 23 augusti 2022
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: