Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Polisen: Fel man sköts ihjäl – tips önskas

I söndags kväll sköts en man till döds i Segeltorps centrum. Polisen söker nu tips i ärendet, skriver polisen på sin hemsida.

– Den man som är skjuten har ingen som helst koppling till kriminella kretsar och därför finns en misstanke om att det är fel man som skjutits. Man har helt enkelt varit ute efter någon annan, kommenterar Fredrik Gårdare som leder utredningen.

Som Bättre stadsdel rapporterade kom larmet till polisen klockan 22.44 på söndagen. Då hade flera personer hört skottlossning i Segeltorps centrum och när polisen kom till platsen hittades en skottskadad man utomhus som senare avled.

Mannen sköts efter att han kommit ut från en restaurang och gärningsmannen ska sedan enligt uppgift ha lämnat platsen på en moped eller en motorcykel.

Teknisk undersökning och dörrknackning har genomförts. Det har också varit extra många poliser ute i området för att svara på frågor, samla ytterligare information samt för att öka tryggheten.

– Vi behöver fler tips och iakttagelser. Flera personer var på platsen då detta hände men även andra kan veta mer som kan vara av betydelse. Till exempel iakttagelser  längs flyktvägen, då en person lämnade platsen i hast på moped eller motorcykel, har någon sett detta? Det gäller både i området nära brottsplatsen i Segeltorps centrum men också en bit därifrån mot E4:an med mera. Det är viktigt att de hör av sig till oss, säger Fredrik Gårdare.

Den som har information uppmanas ringa polisen på 11414.

Publicerad 19:05, 23 oktober 2018
Annons:
Annons:

Nyheter

KALENDER

MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Dagens Fråga

Tisdagen den 21 november beslutar trafiknämnden hur mycket det ska kosta för den som reser utan biljett i kollektivtrafiken. Förslaget är att avgiften ska höjas från 1 500 kronor till 1 850 kronor.
Vad tycker du om förslaget att avgiften för plankare ska höjas?

Sebastian, Midsommarkransen:
– Jag tror nog inte att de där hundralapparna gör så stor skillnad faktiskt. Jag vet inte om det inskränker så mycket. För mig kan det vara kvar eller så de kan ändra upplägget med kostnaderna.
Lisa, Midsommarkransen:
– Det är helt okej. Det behövs då det är många som fuskar.
Axel, Telefonplan:
– Just det spelar inte så stor roll utan jag tycker att de ska sänka priset på biljetten. Så det är väl det jag tycker att de skulle fokusera på snarare än boten för plankare.
Eva, Telefonplan:
– Det är mycket pengar. Det är ju dubbelt mot vad kortet kostar, det är det ju. Samtidigt kan jag tycka att vi som är beroende av SL… Det är väl schysst om alla är med och betalar sina biljetter liksom. Det blir ju billigare om man betalar för sig än om man plankar i så fall.

Tack för att du läser Bättre stadsdel. Du prenumererar väl? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera här. Tack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 15:30, 21 november 2023
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: