Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Bra start på snöröjningssäsongen?

Efter förra årets problem med snöröjningen där till och med fusk misstänktes, kom den politiska majoriteten fram till att kontrollera och följa upp snöröjningen än mer.

Denna säsong verkar ha börjat ganska bra, i alla fall om man se hur det ser ut runt Telefonplan och Hägerstensåsen, men om man läser de kommentarer som kommit in på Bättre stadsdels Facebooksida är det lite blandat.

– Kanske får köra på cykelbanorna. Fantastiskt skick idag. Själv promenerat på dom. Trottoarerna snorhala, skriver Jonas.

– Har varit ner till Liljeholmen åkte med buss 147 vid 11 tiden
Först var bussen försenad sen fick det köra på halvfart för det var så isigt. Men trottoarerna var plogade o sandade på en del ställen. Tycker det är bedrövligt Första snön som ligger kvar och vägarna är inte bättre vintersanerade, skriver Marie- Louise.

Vad tycker du? Hur kan snöröjningen och halkbekämpningen bli bra? Och framför allt, hur kan den bli bättre än förra året?

Dela dina bästa förslag hur snöröjningen på gator, cykelbanor och trottoarer kan bli bättre. Skriv i kommentarsfältet på Facebook eller mejla redaktionen@battrestadsdel.se

Publicerad 16:26, 10 december 2019
Annons:
Annons:

Nyheter

KALENDER

MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Dagens Fråga

I veckan frågade Bättre stadsdels reportrar folk i Fruängens centrum: Vad vill du läsa om i din digitala lokaltidning?

Torsten, Skåne 
– Jag vill läsa om utvecklingen av området, ombyggnationer. Vad som händer, vad som är på gång och sådant. 

Hasse, Fredshäll
Jag vill läsa lite om idrott i lokalområdet, de lokala lagen. Men också vad som händer runtomkring, med miljön, ombyggnationer och dylikt. Där jag bor ska de till exempel eventuellt flytta på en fotbollsplan. Sådant vill jag läsa om. 

Christina, Värmland
– Jag vill veta vad som händer i närområdet. Allt från olika typer av evenemang till info från stadsdelen eller kommunen. Intervjuer med lokala krögare, butiksägare är också intressant.

Linnea, Fruängen 
– Ungdomsidrott skulle vara kul, då jag är aktiv. Så man visar vad vi gör! Men såklart vad som händer och kommer hända i området också!

Tack för att du läser Bättre stadsdel. Prenumerera gärna. Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera här. Tack! 

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Här finns Bättre stadsdels nyhetsbrev 

Publicerad 16:15, 9 maj 2023
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: