Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Åk på träningsresa med laget

INNOVATIVE CONTENT. Att åka på en träningsresa med laget har flera fördelar. Det första är självklart att det är väldigt roligt att åka iväg tillsammans och umgås med varandra. Det andra är att ni kommer att lära känna varandra ännu bättre och ett lag som känner varandra bra är även ett lag som kan samarbeta mycket bättre under spelets gång. 

Planera

För att kunna åka på den perfekta träningsresan tillsammans krävs det planering. Kanske lite mer än vad man tror, men vi har skrivit en liten guide till er här just för att göra jobbet enklare för er som vill ha en perfekt resa. 

Innan ni börjar med planeringen för träningsresan kan det vara bra att utse en ansvarig över resan, det skulle kunna vara träningsledaren eller en förälder till någon i laget, som tar hand om alla bokningar, budgeten och kommunikationen. 

Kolla hur stort intresset är hos alla i laget för att veta hur många ni blir som åker. Kanske är det så att alla inte vill åka på en träningsresa. När ni vet hur många ni är som åker är det lättare att hitta resor som är anpassade efter hur många ni är. 

Ha bra framförhållning

Planera in er träningsresa i tid, det tar tid för att hitta rätt resmål som alla vill åka till, samla in pengar till resmålet och boka allt som behöver att bokas.

Det finns flera olika företag som hjälper lag och föreningar att boka en träningsresa. Leta er fram på olika företag och välj den resan som ser roligast ut för er. Om ni väljer en paketresa blir alla bokningar lättare då det ofta ingår allt som ni behöver. Ta dock en extra koll på vad som ingår, det kanske endast ingår frukost och lunch och inte middag som ni behöver planera in i budgeten. Transport är även en sak som kanske inte alltid ingår och det bör ni boka samtidigt som ni bokar resan. 

Samla in pengar

Att åka på en träningsresa är inte gratis. Innan ni letar runt vilken typ av resa ni vill göra behöver ni sätta upp en tydlig budget. Räkna med alla kostnader som transport, boende och mat för alla som följer med på resan. Därefter kan ni sätta upp en budget och hur lång tid ni har på er att samla in pengar.  Att samla ihop pengar tillsammans är att föredra, då får alla hjälpa till lika mycket och ni kämpar tillsammans som ett starkt lag. Det enklaste sättet att tjäna in mycket pengar är att ta hjälp av ett företag som hjälper skolklasser och lag att tjäna pengar. Vanligtvis säljer man en eller flera produkter till vänner, familjen, släkt, grannar och företag för att tjäna pengar. Kolla runt på olika företag och välj det som ni tror på mest. Ett företag som har funnits med i den branschen länge är DelikatessKungen, där säljer ni populära och omtyckta delikatesser som salami, cheddarost, olivolja, lakritskulor och belgiska praliner och tjänar mellan 45–65 kr per produkt såld produkt. 

Nu är det bara att sätta igång med planeringen för att komma iväg på er efterlängtade resa!

Denna artikel är ett samarbete med Innovative Content

Publicerad 16:17, 14 december 2018
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
rivning

DAGENS FRÅGA. Stockholms stad har tagit fram strategin Varsam utveckling av småhus- och villaområden.
Strategin syftar till att stärka stadsbyggnadsnämndens möjligheter att behålla värdebärande karaktärsdrag samt värna och bevara villa- och trädgårdsstäder med högst kulturvärden. Det skriver DN på onsdagen.

Ska det vara lätt att riva villor och bygga flerfamiljshus i Hägersten-Älvsjö?

Här prenumererar du på Bättre stadsdel – 20kr/mån eller 200kr/år ✅ 

Publicerad 09:30, 16 juni 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: