Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Allt fler elever söker sig till Allakando läxhjälp

ALLAKANDO. Det har under ett antal år konstaterats att skolan i Sverige har varit rörig. Men att det har varit rörigt under detta året har märkts ännu tydligare. Det är nämligen fler och fler elever som har valt att ta hjälp av en privat studiecoach från utbildningsorganisationen Allakando. Många av de som söker sig till läxhjälp gör det för att de vill förbättra sin studieteknik och få kontinuerlig coachning. Här kan du läsa mer om läxhjälp hos Allakando. 

Läxhjälp finns att få över hela Sverige 

Organisationen Allakando startades år 2007 och har på lite över ett decennium vuxit till att bli en av de största inom läxhjälpsbranschen. Företaget erbjuder läxhjälp över hela Sverige. Allakando kan hjälpa dig vare sig du bor på en liten ort i norra delen av Sverige, eller i en av storstäderna, såsom Stockholm eller Göteborg. Organisationen hjälper dig genom att välja ut  en duktig och certifierad studiecoach som kan hjälpa just dig där du bor.

Online eller fysisk läxhjälp: du väljer själv 

Att du kan få hjälp vart du än bor i Sverige har dels att göra med att det finns många lärare som är anställda över hela landet. Men också att du kan välja mellan om du vill ha fysisk läxhjälp eller online. 

Med det förstnämnda hittar organisationen en lärare som bor nära dig, därefter kan ni antingen välja att studera hemma hos dig eller mötas upp på exempelvis ett närliggande bibliotek. Andra alternativet är att få hjälp online vilket är ett lika välutvecklat koncept och kanske ännu mer passande i samband med den rådande pandemin. 

Oavsett studienivå och ämne kan du få läxhjälp 

Det finns inga begränsningar på vilken skolnivå, eller ämnen som man kan få läxhjälp i. Det finns studiecoacher som kan hjälpa till på grundskole, gymnasie eller tillochmed på universitet- och högskolenivå. Många vill exempelvis gärna ha mattehjälp. Du kan då få en privat mattelärare. Det finns även studiehjälp i ämnen som språk, samhällsvetenskap, naturvetenskap, psykologi etc. Hör av dig och berätta om din situation och vad du vill ha hjälp med, så hittar vi en studiecoach som kan hjälpa just dig.  

Alltid en noggrant utvald studiecoach

För att få så bra läxhjälp som möjligt är det viktigt att man har en privatlärare som såklart kan ens ämne, men framförallt ha en som kan lära ut så att just du förstår. När en lärare väljs ut utgår vi alltid från dina preferenser, behov och krav för att se till att du få så bra matchning som möjligt. Du kan välja att fortsätta med den lärare som har valts ut, eller om du vill att vi hittar en annan. Men det brukar bli en perfekt matchning från start. 

Alla privatlärare har genomgått en lång och gedigen urvalsprocess där de dels har fått gå utbildningar för att lära sig studietekniker, hur de kan motiverar sina elever och fått lära sig allt om Allakando pedagogiken — som står för att alla kan lära sig allt. Det är något som genomsyras i allt de gör. Med lite hjälp av en studiecoach från Allakando kommer du snart inse att du kan klara allt. 

Denna artikel är skriven i samarbete med Allakando

Publicerad 10:00, 12 november 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
rivning

DAGENS FRÅGA. Stockholms stad har tagit fram strategin Varsam utveckling av småhus- och villaområden.
Strategin syftar till att stärka stadsbyggnadsnämndens möjligheter att behålla värdebärande karaktärsdrag samt värna och bevara villa- och trädgårdsstäder med högst kulturvärden. Det skriver DN på onsdagen.

Ska det vara lätt att riva villor och bygga flerfamiljshus i Hägersten-Älvsjö?

Här prenumererar du på Bättre stadsdel – 20kr/mån eller 200kr/år ✅ 

Publicerad 09:30, 16 juni 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: