Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Arbetskläder som hjälper dig hålla värmen trots utomhusarbete

När du arbetar utomhus är det viktigt att du tänker på att hålla värmen, annars finns det risker för att du kan bli allvarligt sjuk. Det är viktigt att klä sig i löst sittande lager, som fångar upp värmen och låter dig ta på eller ta av fler plagg i takt med att aktiviteterna förändras.

Om du har alldeles för mycket kläder kommer du svettas för mycket under dagen, och arbetet kan bli svårt att genomföra. När du sedan är mindre aktiv, svalnar din kropp och därför är det viktigt att du har på dig tillräckligt med lager för att hålla dig varm – men inte svettas för mycket.

Som du förstår är det inte lätt att hitta arbetskläder som kan hjälpa dig att hålla värmen, samtidigt som de ska vara bekväma och möjliggöra flexibelt arbete. Men med varumärken som engelbert strauss på marknaden, är det möjligt.

Vilka är engelbert strauss?

engelbert strauss är från början en tysk firma som etablerades för längesedan, och har sedan 2000-talet opererat även på den svenska marknaden. De erbjuder ett brett urval av högkvalitativa arbetskläder för utomhus såväl som innemiljöer, vinterjackor som arbetsoverall och skyddsskor.

På vinterhalvåret, eller de kyliga vår- och höstmorgnarna behöver man kläder som håller en varm, samtidigt som huden måste få andas och röra sig. Därför har engelbert strauss tillverkat arbetskläder för dig som jobbar utomhus. För alla, oavsett om du är igång med att bygga ett hus eller sågar ner träd. 

Varm och tålig arbetsoverall, vinterjacka och skor 

För dig som vistas utomhus mycket rekommenderas varma arbetsoveraller, vinterjackor och skor som håller värmen. Är du ute tidigt på morgonen och arbetar hela dagen måste du kunna hålla värmen hela arbetsdagen, och samtidigt känna dig bekväm och kunna utföra det arbete du ska. För dig som bygger hus, jobbar på industrier eller liknande tunga arbeten, krävs det också att du har en arbetsoverall och annan utrustning med garanterad säkerhet, för att skydda mot eventuella fallande föremål eller verktyg. Men också kläder och utrustning som tål regn eller snö.

Förutom att tänka på din arbetsoverall, ytterkläder och skor är det viktigt att du inte glömmer lagersystemet! Detta bör appliceras på såväl byxor, sockor, jackor, sockar och mössor när det är riktigt kallt. Är det inte en sådan pass bitande kyla kan det räcka med en välisolerande arbetsoverall och annan obligatorisk utrustning som handskar och skor. Observera att din arbetsgivare har huvudansvar för att se till att klimatet på din arbetsplats följer reglerna.

Bilder: engelbert-strauss.se/nya-produkter-e-s-vintage/#!vintage

Denna artikel är skriven i samarbete med extern partner

Publicerad 13:14, 9 oktober 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Älvsjö scoutkårs digitala julmarknad

    17 november kl.08:00 - 28 november kl.15:00
  2. Välkommen till Västertorps scoutkårs digitala julbasar!

    21 november kl.08:00 - 4 december kl.17:00
  3. Storstockholms brandförsvar bjuder barn och vuxna på direktsänt öppet hus

    28 november kl.13:00 - 15:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Bör det bli krav på att bära munskydd?

View Results

Publicerad 11:25, 13 november 2020
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:casino utan licens
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: