Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Betting – något som roar många

KELBET.SE. Att spela på olika spel är något som har roat människor i alla tider och som skapar både spänning och förväntan. Det är många som spelar på casinon på nätet och en hel del som väljer att betta på olika sporter. Oavsett vad man spelar på nätet så är det viktigt att hitta en spelsajt man känner sig trygg och säker med.

Det finns många nya bettingsidor och det kan vara svårt att välja vilken man ska spela på . Man kan med fördel välja att spela på mer än en sida om man vill det eller så håller man sig till den sida man känner sig trygg med. Att registrera sig på spelsidor i dag är enkelt och det görs ofta med BankID, vilket gör att spelande går lätt och snabbt och även är säkert.

Betting – så fungerar det

Det kan vara en fördel att lära sig grunderna inom betting innan man börjar spela med riktiga pengar. Det är exempelvis bra att ha koll på vad ett odds är och hur spelbolagen sätter sina odds. Det är också viktigt att veta hur stora bonusar som finns och hur de fungerar. Innan man vet detta, bör man vara försiktig med att satsa riktiga pengar.

Vad menas med odds?

Ett odds är egentligen en sannolikhet för att någonting händer. Hur stor chans är det exempelvis för att Sverige vinner fotbolls VM. Ju större sannolikheten är för att någonting ska inträffa desto lägre är oddset. Om sannolikheten är liten så blir istället oddset högre och man har chans att vinna mer.

En del människor spelar endast på odds som är höga, det vill säga de satsar på saker som är osannolika att de inträffar. Ofta vinner de ingenting men om oddset skulle gå in blir vinsten mycket större. Andra spelar lite säkrare och satsar på låga odds, det vill säga att sannoliken är stor att det ska bli en vinst. Lågoddsare ger mindre i vinst men brukar slå in mer regelbundet. 

Ha koll på spelandet

Innan man börjar spela, oavsett vad det är man spelar på, så kan det vara bra att ha en plan för sitt spelande. En budget är alltid smart att ha, att bestämma hur mycket pengar man ska få spela för är en god ide. När pengarna är slut så ska man sluta spela, det är viktigt att hålla sig till sin budget. En del har ett särskilt konto för sitt spelande, på så sätt blir det lättare att hålla koll på eventuella vinster samt hur mycket man spelar för. 

Denna text är producerad i samarbete med Kelbet.se Sponsrade inlägg är en del av Bättre stadsdels annonserbjudande. Inläggen produceras av Bättre stadsdels kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@battrestadsdel.se.

Publicerad 06:00, 1 juni 2022

Better neighborhood

redaktionen@battrestadsdel.se

Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Gröndalsrevyn 2022: Julskandal på flygterminal

    3 december kl.15:00 - 4 december kl.18:00
  2. Julmarknad Kristalltorget i Solberga

    4 december kl.11:30 - 15:00
  3. Jul på Kajen

    17 december kl.12:00 - 18:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Varför ska man ska rösta?

Den tillfälliga vallokalen för förtidsröstning utanför Hemköp på Telefonplan har öppnat. På onsdagen startade förtidsröstningen och varje dag fram till valdagen 11 september håller den provisoriska lokalen öppet.

Lokaler för förtidsröstning finns i Bredäng, Fruängen, Hägerstensåsen, Telefonplan, Östberga, Hornstull och Liljeholmstorget.

Varför ska man ska rösta?

Lalita, 34 , Midsommarkransen  

– Jag tycker att det är viktigt att rösta, gör man inte det så riskerar man man att ge sin röst till ett parti man inte vill ha. Det är allas ansvar att rösta.

Borhane, 53

 – Jag vill inte rösta eftersom politikerna inte gör som de säger.

 Johanna, 27

 – För att man är en del av samhället och det är ett ansvar man har att gå och rösta.

Nurul, Västberga 

– Det är mycket viktigt att rösta i en demokrati. Som samhällsmedborgare måste man vara insatt och veta hur det fungerar och vad som händer i samhället. Jag planerar att vara är bortrest 11 september så därför vill jag förtidsrösta.

Du prenumererar väl på Bättre stadsdel? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera härTack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 20:14, 23 augusti 2022
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: