Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Spela enkelt och snabbt

BONUS-KAMPANJKOD.SE. Att betta eller spela på olika spel på nätet är ett nöje för många och något som väldigt många sysslar med. Spel på nätet har utvecklats en hel del genom åren och numera är det betydligt tryggare och säkrare att spela på nätet. Det är också mycket enklare och går mycket fortare än det har gjort tidigare. 

Att få ut sina pengar när man har vunnit, är något de flesta vill så fort som möjligt. Det finns många olika bettingsidor med snabba uttag, som gör det möjligt att få sina pengar ganska omgående. 

Hur fungerar det när man spelar på nätet?

Tidigare var det ganska krångligt och tidskrävande att registrera sig på olika spelsajter. Det var en en rad av uppgifter som skulle fyllas i innan man kunde sätta igång och man skulle hitta på både användarnamn och lösenord, som man dessutom helst skulle komma ihåg till nästa gång man loggade in. 

Det var också en hel del känsliga uppgifter som skulle lämnas ut, som exempelvis personnummer och kontouppgifter. Det var många som inte kände sig trygga med att lämna ut dessa uppgifter över nätet och därför blev det kanske så att man inte registrerade sig alls. För de flesta av oss är det av högsta vikt att det känns tryggt när vi spelar på nätet. 

Inget mer krångel

Numera slipper man alla sådana krångliga registreringar hos de flesta spelbolag. Nu identifierar man sig istället enkelt med sitt BankID. Detta gör processen och spelandet mycket säkrare. Har man inget BankID laddar man enkelt ner det inne på sin banks hemsida och det tar endast några minuter innan man kan börja använda det.

Det är även svårare för hackare att hacka ett spelkonto som man har loggat in på med hjälp av ett BankID. För att klara av det behöver de nämligen ha tillgång till både BankID och lösenord.  

Swish – ny på marknaden

Swish är relativt ny på marknaden men den har snabbt blivit ett väldigt populärt sätt att sätta in pengar med hos spelbolagen. Tidigare var det Trustly som var flitigt använd, och även om den fortfarande är det så verkar det som att Swish tar över mer och mer. Det är många som använder swish i privatlivet och det har förenklat överföringar för människor en hel del. Spelbolagen var såklart inte sena med att haka på trenden och numera är det väldigt många som erbjuder swish som betalningsmetod. 

Denna text är producerad i samarbete med Bonus-kampanjkod.se Sponsrade inlägg är en del av Bättre stadsdels annonserbjudande. Inläggen produceras av Bättre stadsdels kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@battrestadsdel.se.

Publicerad 06:00, 1 juni 2022

Better neighborhood

redaktionen@battrestadsdel.se

Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Gröndalsrevyn 2022: Julskandal på flygterminal

    3 december kl.15:00 - 4 december kl.18:00
  2. Julmarknad Kristalltorget i Solberga

    4 december kl.11:30 - 15:00
  3. Jul på Kajen

    17 december kl.12:00 - 18:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Varför ska man ska rösta?

Den tillfälliga vallokalen för förtidsröstning utanför Hemköp på Telefonplan har öppnat. På onsdagen startade förtidsröstningen och varje dag fram till valdagen 11 september håller den provisoriska lokalen öppet.

Lokaler för förtidsröstning finns i Bredäng, Fruängen, Hägerstensåsen, Telefonplan, Östberga, Hornstull och Liljeholmstorget.

Varför ska man ska rösta?

Lalita, 34 , Midsommarkransen  

– Jag tycker att det är viktigt att rösta, gör man inte det så riskerar man man att ge sin röst till ett parti man inte vill ha. Det är allas ansvar att rösta.

Borhane, 53

 – Jag vill inte rösta eftersom politikerna inte gör som de säger.

 Johanna, 27

 – För att man är en del av samhället och det är ett ansvar man har att gå och rösta.

Nurul, Västberga 

– Det är mycket viktigt att rösta i en demokrati. Som samhällsmedborgare måste man vara insatt och veta hur det fungerar och vad som händer i samhället. Jag planerar att vara är bortrest 11 september så därför vill jag förtidsrösta.

Du prenumererar väl på Bättre stadsdel? Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera härTack!

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Publicerad 20:14, 23 augusti 2022
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: