Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Vad ska du göra nu när VM är slut?

PLAYAMO. För några månader sedan gjorde nästan varannan person i världen sig redo för början av ett av de största sportevenemang som världen har en chans att se vart fjärde år.

          Det finns många olika sätt att spendera sin fritid på. Vissa gillar att titta på film och andra gillar att läsa, men de som gillar sport tenderar att njuta av lite onlinespel då och då, där Deutsche casino är en av de mest populära destinationerna för spelare över hela världen.

          Det verkar lite svårt att föreställa sig att en fotbollsfantast kommer ihåg alla de vanliga aktiviteterna före fotbolls-VM, eftersom den senaste månaden har kretsat kring den största fotbollsturneringen i världen. Särskilt om du har tagit semester eller arbetat hemifrån. Ditt schema var ungefär detsamma varje dag, särskilt under gruppspelet. Du vaknar, har ett par timmar på dig innan den första matchen och från och med då vet du att det bara är en timmes paus mellan varje match. Och det var inte två, inte tre, utan fyra matcher varje dag.

          När tiden gick uppmärksammade du förmodligen inte många andra saker som hände i ditt liv, men sedan, två veckor in i turneringen, ungefär efter att gruppspelet har avslutats, märkte du något annorlunda – det var inte längre fyra matcher varje dag, bara två. Du insåg att du hade mer och mer tid över. Men hur är det med fotbolls-VM? Det är inte över än, men det är fortfarande matcher på schemat varje dag. Du började återgå till det ”normala”, men var fortfarande spänd på vad nästa match skulle kunna föra med sig. Kvartsfinalerna, semifinalerna och slutligen matchen som alla har väntat på – finalen. Du tänkte för dig själv – ja, fyra år till nästa, bra att EM är om två år.

          Bra nyheter för engelska fotbollsfans är det faktum att Premier League-säsongen kommer att fortsätta ganska snart, till och med före nyår. Boxing Day borde samla många fans eftersom fans från hela världen den 26 december kommer att få chansen att se en mycket speciell spelvecka. Fjorton olika klubbar kommer att spela en match den dagen, vilket innebär att du kan se upp till sju matcher. Naturligtvis spelas en del av matcherna samtidigt, men du kan lätt bara byta kanal och ta del av varenda match som spelas den dagen.

          Om du däremot föredrar att titta på en annan liga behöver du inte oroa dig, det finns också gott om fotbollsinnehåll under de följande månaderna i andra länder. Den spanska cupen, även känd som Copa del Rey, bör till exempel fortsätta direkt efter VM. Inte bara det, men på tal om en cup, den engelska ligacupen står också på schemat under de kommande veckorna.

          För att sammanfatta allting: VM må vara över, men alla fotbollsälskare borde vara glada nu när allting ”återgår till det normala”. Både liga- och cuptävlingar är tillbaka och vi tror att det finns tillräckligt med innehåll för alla. Även om du inte är en fotbollsentusiast och du bara började följa fotboll under VM kan vi försäkra dig om att det inte finns någon anledning att sluta. Titta gärna på en match eller två tillsammans med vänner eller familj, så kommer du med största sannolikhet att bli en regelbunden fotbollsföljare och ett riktigt fan.

Bild: Tasnim News Agency

Denna text är producerad i samarbete med Playamo. Sponsrade inlägg är en del av Bättre stadsdels annonserbjudande. Inläggen produceras av Bättre stadsdels kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@battrestadsdel.se.

Publicerad 05:00, 20 mars 2023

Better neighborhood

redaktionen@battrestadsdel.se

Annons:
Annons:

Nyheter

KALENDER

MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Dagens Fråga

I veckan frågade Bättre stadsdels reportrar folk i Fruängens centrum: Vad vill du läsa om i din digitala lokaltidning?

Torsten, Skåne 
– Jag vill läsa om utvecklingen av området, ombyggnationer. Vad som händer, vad som är på gång och sådant. 

Hasse, Fredshäll
Jag vill läsa lite om idrott i lokalområdet, de lokala lagen. Men också vad som händer runtomkring, med miljön, ombyggnationer och dylikt. Där jag bor ska de till exempel eventuellt flytta på en fotbollsplan. Sådant vill jag läsa om. 

Christina, Värmland
– Jag vill veta vad som händer i närområdet. Allt från olika typer av evenemang till info från stadsdelen eller kommunen. Intervjuer med lokala krögare, butiksägare är också intressant.

Linnea, Fruängen 
– Ungdomsidrott skulle vara kul, då jag är aktiv. Så man visar vad vi gör! Men såklart vad som händer och kommer hända i området också!

Tack för att du läser Bättre stadsdel. Prenumerera gärna. Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera här. Tack! 

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Här finns Bättre stadsdels nyhetsbrev 

Publicerad 16:15, 9 maj 2023
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: