Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Bokoredo – en digital redovisningsbyrå i Stockholm

BOKOREDO. På Kungsgatan 17 i centrala Stockholm ligger Bokoredo som kan vara en av Sveriges modernaste redovisningsbyråer. Bokoredo jobbar med företag i alla olika storlekar och som är verksamma inom flera olika branscher. 

Bokoredo kallas sig själva för en riktig helhetsleverantör av redovisningstjänster, eftersom de förstår att alla kunder har olika behov och anpassar sina tjänster därefter. Deras tjänster är med andra ord flexibla, skräddarsydda och tas fram tillsammans med företaget som behöver hjälp. 

Bolag idag ser mycket annorlunda ut än förr och exempelvis en webbutik som hanterar flera olika betalningslösningar har behov av en smidig redovisningstjänst med moderna arbetsmetoder. Ett annat exempel är ett företag som arbetar över landsgränser och får in betalningar i många olika valutor som måste redovisas. Tack vare sin långa erfarenhet kan Bokoredo hjälpa företag med moderna arbetssätt att reda ut och hantera bokföringen, lönehanteringen och andra redovisningstjänster. På Bokoredo.se kan du läsa mer om vilka tjänster de erbjuder.

Ersätt hela löneavdelningen
Många företagare tycker att det är krångligt att administrera löner och det blir ännu jobbigare om bolaget har många anställda. Flera stora bolag väljer att anställa personal som tar hand om all löneadministration genom en löneavdelning, men det är inte alltid ett alternativ. Att lägga ut löneadministrationen och låta en redovisningsbyrå som Bokoredo ersätta hela löneavdelningen kan vara ett smidigare och mer kostnadseffektivt val. Information om hur löneadministration fungerar hittar du på sidan https://www.bokoredo.se/vara-tjanster/loneadministration/ och där kan du även kontakta Bokoredo för ett förutsättningslöst samtal om ditt företags behov av redovisningstjänster.

Digitala molnlösningar förenklar och förbättrar
Bokoredos tjänster är digitala och geografiskt obundna. Du behöver därför inte befinna dig i Stockholmsområdet för att ta del av deras tjänster, men självklart är du välkommen in på ett fysiskt besök om du har vägarna förbi deras kontor på Kungsgatan. Varje kund får en personlig kontakt med en redovisningskonsult som det går bra att bolla och tala med om företagets ekonomi. Bokoredo erbjuder alltid gratis rådgivning och personlig service.

Bokoredos molnbaserade lösningar gör det dessutom mycket enkelt att ladda upp material som behövs för att sköta företagets ekonomi, som till exempel kvitton eller tidsloggar. Att ta fram nödvändiga rapporter är också mycket snabbt och smidigt eftersom allt är digitalt. Det tar bara några minuter att sammanställa rapporter som skulle ta flera timmar att få fram manuellt. 

Med digitala molntjänster är det dessutom enklare för företagets personal att dela viktiga dokument och det finns inte längre något behov att låta ekonomiavdelningen ta fram dokument åt en. En redovisningsbyrå som använder moderna verktyg för nutida företag gör det med andra ord mycket enkelt att sköta om företagets ekonomi, redovisning och prognoser.

Denna artikel är skriven i samarbete med Bokoredo

Bild: William Iven från Pixabay

Publicerad 19:28, 27 januari 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Efter-jobbet jazz på Biocafé Tellus

    23 september kl.17:00 - 19:00
  2. Hägersten-Älvsjö stadsdelsnämnd sammanträder

    24 september kl.17:00 - 18:30
  3. Invigning av butiken Det Goda Från Italien

    25 september kl.17:00 - 22:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Vad tycker du om den nya gråa färgen på höghuset i Axelsberg?

View Results

Publicerad 21:50, 3 januari 2020
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:casino utan licens
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: