Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:
bulletin-board

Moderna förhållanden i storstadslivet

IX. För bara 10 år sedan fanns det många som tyckte att det var lite pinsamt att berätta att man hade träffat sin partner på nätet. Man kände sig som någon slags social paria som inte vågade gå ut och träffa människor i det verkliga livet. Idag däremot, finns det knappast någon som höjer på ögonbrynen åt detta, antagligen känner vi alla någon som träffat sin tvillingsjäl online även om vi inte har gjort det själva. Men kan man dejta någon på nätet även fast man inte är ute efter ett fast förhållande? 

Träffa nya människor online är både enkelt och praktiskt
Dating-sidor är inte bara för dem som vill ha en livspartner, det finns även de som riktar sig till alla som kanske bara är ute efter en trevlig stund i bra sällskap. IX dating är ett sätt att träffa andra som är intresserade av exakt samma saker som du själv, utan att behöva ge några förklaringar. Det har aldrig varit enklare att träffa någon, antingen i din hemstad eller i en ny stad där du kanske inte känner någon. 

I motsats till vad många tror är det inte alls så enkelt att träffa någon ute på krogen. Du vet inte om den där snyggingen i baren som får dig att höra bröllopsklockor klämta är singel eller inte, och då kan det kännas lite pinsamt att gå fram. Om du bara är ute efter en knullkompis är det kanske inte det första man säger när man träffar någon man känner sig attraherad av. Fördelen med en dating-sida är att man redan från början har alla kort på bordet, inga missförstånd behöver uppstå och man får precis det man behöver.

Allt fler söker annat är kärlek på nätet
Att vilja träffa någon för en natt, eller endast som sexpartner är det naturligaste som finns. Vi kanske just har avslutat ett långt förhållande, är nya i staden eller helt enkelt inte är i ett skede av våra liv där vi är intresserade av kärlek. 

Satsa då på att möta någon likasinnad över nätet, det kan inte bli smidigare. Ingen får några falska förhoppningar, ingen blir sårad, ingen behöver ha dåligt samvete – det handlar bara om att ha roligt och njuta av kontakten med någon annan.

Allt fler behöver resa på grund av jobbet och spendera en dag eller flera i en främmande stad, och då kan det vara trevligt att ha någon att träffa efter arbetsdagens slut. Det kan såklart handla om alltifrån att ta en fika eller äta middag, till att leva ut en sexuell fantasi. Vad det än är, finns det garanterat många som letar efter samma upplevelse som du.

Denna sponsrade artikel är skriven i samarbete med IX.

Publicerad 07:00, 10 maj 2021
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Pontonen under Liljeholmsbron: ARTmovement Fair

    4 juni kl.16:00 - 8 juli kl.17:00
  2. Tillsammans för Kastanjeparken

    15 juni kl.19:00
  3. Mälarhöjdens friluftsteater: Alice i Vintageland

    17 juni kl.18:30 - 19:30
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Vem gör den godaste semlan i Hägersten-Älvsjö 2021?

Publicerad 13:44, 4 februari 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: