Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Tips på hur du semestrar hemma i Sverige i sommar

EXTERN PARTNER. Trots att ett fåtal länder öppnat upp för svenska turister så är det många av oss som vill dra det säkra kortet och stanna hemma i sommar. Medan vi drömmer oss bort till vita stränder och klarblått vatten i varma, tropiska länder får vi inte glömma att vi har en hel del smultronställe hemma i Sverige också. 

Nu när regeringen öppnat upp så pass mycket att vi kan resa mellan regionerna, varför inte planera din semester hemma i fosterlandet? Men vad finns det att se och hur ska du planera din resa på bästa möjliga sätt i vårt avlånga land? Läs våra tips här!

Skaffa en resepartner!

Semestern blir alltid roligare med en resepartner! Ta med din bästa väninna, syskon eller partner på en roadtrip genom landet lagom och se vad Sverige har att erbjuda. 

Om du inte lyckas få fatt i någon som har semester samtidigt som dig så varför inte utmana ödet och leta efter en resekompis online? Det finns många forum där solo-resenärer letar efter någon att dela sina upplevelser med, och vem vet, kanske du hitta din livs kärlek, en ny bästa vän eller får upp ögonen för dejting? 

Res med en dejt där er semester blir ömsesidig fördelaktig utan att några förpliktelser. Om detta känns som något för dig så finns det en mängd män och kvinnor där ute som letar efter denna typ av obesvärade förhållanden, och du kan hitta han eller henne på ix.nu.

Planera den svenska drömresan!

Vi gillar alla olika saker. Vad har du länge velat göra, men inte gjort då något annat alltid dykt upp? Hur länge har du inte sagt att du måste till Stockholm, Göteborg eller Malmö igen? Nu är tiden här. Dags att planera den svenska drömresan! Vad sägs om något av följande:

En kulinarisk resa: Om du är en av dem som inte behöver mer än ett gott glas vin och en delikat måltid, så varför inte planera en kulinarisk resa i sommar? Och varför inte stanna i din egen stad, eller åtminstone region? Fråga dina nära och kära eller använd dig av Google för att rita upp en rutt där du ska kryssa av så många matställen med bra omdömen som möjligt. Det här kan du göra solo, med en vän, partner eller dejt!

Campa: Antingen hatar man det eller så älskar man det. De kalla, fuktiga sommarmorgnarna där man inte vill annat än ut från tältet. Doften av grill, frallor från den lokala campingen, en öl till lunch. Camping är livet för oss som trivs med att sova i ett tält, bli biten av myggor och vakna tidigt om morgonen för att grannen råkar gå in i fel tält.

Uppskatta den svenska sommaren

 Sist men inte minst, uppskatta den svenska sommaren. Vi må inte ha sol och tropisk värme varje dag, eller klarblått vatten och vita stränder, men vi har vår charm. Njut av att stanna hemma i sommar, och försök att få så mycket ut av det som möjligt!

Denna artikel är skriven i samarbete med extern partner

Publicerad 14:33, 13 september 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Fototävling! Blir det du som fångar Årstas finaste utsikt?

    28 september kl.00:00 - 28 oktober kl.00:00
  2. Lunchkonsert på kajen: Bach och andra mästare

    20 oktober kl.12:00 - 13:30
  3. Lunchkonsert med soppa på Liljeholmskajen: Michal Pajewski

    20 oktober kl.12:00 - 13:15
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Vad tycker du om den nya gråa färgen på höghuset i Axelsberg?

View Results

Publicerad 21:50, 3 januari 2020
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:casino utan licens
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: