Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Värdet på alla lag och spelare i Allsvenskan

BETTING.SE Det kommer inte direkt som en överraskning att de regerande Svenska mästarna, Malmö FF är det laget i Allsvenskan som är högst värderat. Men vad är orsaken bakom till att de ekonomiskt har sprungit om alla de övriga lagen i Sverige och med en så stor marginal? Det kan du läsa om i vår heltäckande artikel där vi har en analys av mest värdefulla spelare i Allsvenskan hos Betting.se

Hur mycket är ditt favoritlag värt? Förutom att du kan se den totala värderingen av din klubb, kan du även se hela spelartruppen, position för position, spelare för spelare. Allt uppställt i en tabell där den spelare med högst prislapp är i toppen och den med lägst befinner sig längst ner i tabellen. Läs även om siffrorna klubben redovisade efter pandemiåret 2020. 

Om du är mer intresserad av den generella värderingen av lagen som spelar i Sveriges högstaliga hittar du även det enkelt i artikeln. Bland de första graferna du stöter på visar det totala marknadsvärdet på alla lagen i Allsvenskan. 

För att ha full koll på de 10 spelare med högst prislapp satt på sig i Allsvenskan hittar du det, uppställt i grafer. Förutom att du ser allt i tabellen kan du även med muspekaren gå över alla spelare för att se värdet. Spelarna är listade enligt lägst respektive högst marknadsvärde. Vi ger även en kort analys om varför de som ligger i topp har det priset satt på sig. Det kan handla om utvecklingspotential, ålder och spelarens inverkan på om laget kommer att bärga titlar.

Är du intresserad av att veta hur mycket en klubb får betala om de vill köpa loss spelare från Allsvenskan, värderade enligt deras position? Då hittar du även de tio målvakterna, backarna, mittfältarna och anfallarna som kostar mest. Allt i listor enligt de tio spelare med mest marknadsvärde på alla de nämnda positionerna.

Missa inte heller våran analys om de ekonomiska gapen mellan klubbarna i botten och toppen av tabellen. Stämmer det verkligen att det laget med mest ekonomiska medel alltid tar hem titlarna i slutändan, eller kan ett ekonomiskt svagare lag vara med och hävda sig i toppen?

Om du är ute efter Sveriges mest heltäckande artikel om värdet på alla lag och spelare i Allsvenskan, uppställt på ett lättöverskådligt sätt är detta inget du bör missa att läsa. 

Denna artikel är skriven i samarbete med Betting.se

Publicerad 07:00, 13 oktober 2021
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
rivning

DAGENS FRÅGA. Stockholms stad har tagit fram strategin Varsam utveckling av småhus- och villaområden.
Strategin syftar till att stärka stadsbyggnadsnämndens möjligheter att behålla värdebärande karaktärsdrag samt värna och bevara villa- och trädgårdsstäder med högst kulturvärden. Det skriver DN på onsdagen.

Ska det vara lätt att riva villor och bygga flerfamiljshus i Hägersten-Älvsjö?

Här prenumererar du på Bättre stadsdel – 20kr/mån eller 200kr/år ✅ 

Publicerad 09:30, 16 juni 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: