Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Svenskarna inför NHL 2018/2019

1×2.SE. Det är inte länge kvar nu. I oktober sätter den nya NHL-säsongen igång och uppladdningen har börjat. 1200 nya matcher att sen och flera svenskar deltar i olika lag. Läs vidare nedan för att få veta hur ställningarna är för några av våra svenska NHL-stjärnor.

Hur blir det med Erik Karlsson?

Som det går att läsa på nätet är Karlsson fortfarande med Ottowa Sentors och det har inte gjorts några uttalande om att han att ska gå vidare. Frågan många ställer sig är varför han fortfarande är kvar? Ottowa Sentors är listade som det sämsta laget i NHl just nu, allting tyder på att det är dags att gå vidare. I skrivande stund finns det bara spekulationer kring Karlsson. Länge pratade man om att Vegas Golden Knights men tidigare i juli dök ett nytt rykte upp: hockeyjournalisten Don Brennan med kontakter inom NHL säger att Karlsson tackat ner till ett 8 års kontrakt med Ottowa för att gå vidare till Tampa Bay Lightning. Det blir spännande att se vilken klubb det är som haffar Karlsson i slutändan.

Patrik Nemeth i ny klubb

Nemeth har gjort bra ifrån sig i Dallas Stars, tyvärr fick 26-åringen inte visa upp alla sina talanger. Han var duktig men fick inte så mycket speltid. Det är nog en av anledningarna varför han nu byter till Colorado Avalanche. Han har fått spela mer och visat otrolig förmåga att blocka skott. Avalanche förnyade hans kontrakt ytterligare ett år och höjde hans lön till cirka 22 miljoner per år. Nemeth kan inte vara annat än nöjd i det här läget, mer speltid och mer pengar. Joe Sakic säger själv att Patrik är viktig i deras backuppsättning, inte minst på grund av att han är stor och stark. Han är en svår spelare att ta sig förbi.

Forsling missar nedsläppet

Gustav Forsling har skapat stora rubriker den senaste tiden, men tyvärr inte av den goda sorten. Forsling är nämligen skadad och behöver opereras. Han har tillhört Chicago sedan 2014 och hoppat mellan NHL och AHL. Nu kommer han dock att missa starten på den nya NHL-säsongen, han har opererat handleden och är mitt uppe i sin rehab tid på 14 veckor. Det betyder att om allting går som det ska, kommer Forsling inte att vara tillbaka på plan förrän i november och mycket kan hända i NHL på en månad. Vi hoppas att han återhämtar sig och blir helt återställd!

Publicerad 21:43, 3 augusti 2018
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Konstutställning: Offspring i Sätraskogen

    21 maj - 12 juni
  2. Öppet möte med Hägersten-Liljeholmens stadsdelsnämnd

    28 maj kl.18:00 - 20:00
  3. Karaoke med AnnaMadAnna i Gröndal

    29 maj kl.21:30 - 30 maj kl.01:00
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga

Vad tycker du om den nya gråa färgen på höghuset i Axelsberg?

View Results

Publicerad 21:50, 3 januari 2020
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:casino utan licens
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
PolisNotiser
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: