Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

Annons:

Testa lyckan med dessa online Roulettspelen

BETFAIR. På vilket sätt fördriver man tiden bättre än genom att spela en bra omgång Roulette? Tänk om vi berättade för dig att du kan spela online Roulette med riktiga pengar? Fortsätt läsa för att ta reda på mer om våra främsta val för online Roulette spel!

Club Roulette

Denna version av Roulette eftersträvar att ta dig hela vägen tillbaka till 1700-talets Europa med ett klassiskt utformat bord och en tokig atmosfär.

Club Roulette är det perfekta online-speläventyret för till och med den nyaste av Roulettespelare, med väldigt liten risk då den minsta insatsen är en ganska resonabel 0.01 krediter. Men oroa dig inte om du är mer av en storspelare, det finns även en chans att satsa upp till 250 krediter med. Näst behöver du lägga ut dina marker på bordet och välja vad du vill lägga dina mynt på. Du kan välja mellan att antingen satsa på ett nummer mellan 0 och 36, eller ett grupp bud vilket inkluderar röd eller svart, ojämn eller jämn och dussintal. Allt du behöver att göra för att välja är att klicka på området på bordet som innefattar det bud du vill lägga, och ytterligare en marker av ditt valda värde kommer att läggas på den platsen. Om du vill öka, eller minska ditt bud, då väljer du helt enkelt en marker av det värde som du föredrar. Så enkelt är det!

Om det inte är tillräckligt med spänning för dig så oroa dig inte, Club Roulette har ytterligare ett ess i rockärmen. Knappen för special bud tillåter dig att lägga lite mer annorlunda bud and du förväntar dig av grundnivå spelet. Dessa bud tillåter dig att göra raka bud och cheval (delade) bud, på en hel rad av olika nummer, men använder minst möjliga marker.

Dragon Jackpot Roulette

Denna version av Roulette är mer av en stid än en tur till Frankrike. Hotet från den mystiska besten hänger över spelare medans du är pressad till att göra dina val snabbt. Själva spelet fokuserar helt och hållet på spelares val, med ett RTP värde på 97.30% – just för att göra spelet lite roligare.

Huvudattraktionen av denna version av Roulette är definitivt bonus tilläggen. När spelet börjar kan du placera upp till 12 Dragon Bonus marker på varje gång hjulet snurras. Om bollen lyckas hamna på både en vanlig och en Dragon Bonus mark så kommer vrålen från besten att ljuda och bonusspelet börja! Som du kommer att upptäcka så består bonusspelet av två steg, det första innefattar det inre hjulet snurrar och låser upp antingen de två extra pilarna, gratis omsnurr, eller en 2x utbetalnings multiplier. Efter ett val gjorts kommer innerhjulet att utvidga sig, vilket leder din in i en värld av ännu större multipliers och imponerande vinster!

Näst så behöver du hålla utkik efter Dragon Jackpot. Denna gradvis stigande summa kan vinnas på vilken spin som helts, oavsett om det är ett vinn eller förlora resultat, men ju högre insatts desto högre är dina chanser att utlösa den lukrativa drakens framträdande.

Denna artikel är skriven i samarbete med Betfair

Publicerad 06:01, 18 november 2020
Annons:
Annons:

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
KALENDER: HÄNDER NÄRA DIG
  1. Pontonen under Liljeholmsbron: ARTmovement Fair

    4 juni kl.16:00 - 8 juli kl.17:00
  2. Mälarhöjdens Friluftsteater: Alice i Vintageland

    19 juni kl.16:00 - 17:00
  3. Mälarhöjdens friluftsteater: BeatUs plays The Beatles

    30 juni kl.19:00 - 20:30
MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Stöd logoBättre Stadsdel

Gillar du det du läser? Swisha en peng till: 123 086 79 86  

eller donera via PayPal:
Dagens Fråga
rivning

DAGENS FRÅGA. Stockholms stad har tagit fram strategin Varsam utveckling av småhus- och villaområden.
Strategin syftar till att stärka stadsbyggnadsnämndens möjligheter att behålla värdebärande karaktärsdrag samt värna och bevara villa- och trädgårdsstäder med högst kulturvärden. Det skriver DN på onsdagen.

Ska det vara lätt att riva villor och bygga flerfamiljshus i Hägersten-Älvsjö?

Här prenumererar du på Bättre stadsdel – 20kr/mån eller 200kr/år ✅ 

Publicerad 09:30, 16 juni 2021
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: