Annons:
Annons:

logo

Följare 19,5k

5 anledningar att åka på träningsresa

PULS&TRÄNING. Ett bra sätt att få inspiration och motivation till träningen kan vara att åka på träningsresa. Det finns en mängd olika resor, men det som de flesta har gemensamt är att du under en kortare tid, oftast en vecka, får en boost av inspiration och träning i form av träningspass, aktiviteter, föreläsningar och liknande. Ofta är programmet välfyllt så att du kan välja det som passar dig bäst. Så, varför åker man på en träningsresa? Här nedan hittar du fem av många anledningar:

1.Du får inspiration till din träning
Under några dagar får du ett fullspäckat schema med träning, där du får möjlighet att utmana dig själv och testa olika träningsformer. En del resor kan också ha olika inriktningar om du är intresserad av mer nisch, exempelvis yoga eller vandring. Resan blir som en liten paus från din vardag och från din vanliga träning, och du kommer förhoppningsvis kommer hem med ny inspiration och energi. Kombinationen semester och träning brukar vara ett lyckat koncept!

2.Du träffar nya vänner
Ofta är det en stor blandning av deltagare på träningsresor, men det gemensamma intresset för träning finns, vilket gör att det är lätt att få kontakt och träffa nya personer. Det blir också mycket tid som man umgås under träning och aktiviteter där det ofta är lätt att få en sammanhållning.

3.Du får upptäcka en ny plats
En träningsresa är ett bra sätt att uppleva en ny plats – du har semester och ofta en del ledig tid som du kan använda till att utforska destinationen, men du har också ett program med aktiviteter så att du själv inte behöver lägga så mycket tid på planering.

4.Du får testa nya saker
Kanske finns det möjlighet att testa en ny träningsform som du inte skulle testat hemma, eller som inte finns på ditt gym. En träningsresa kan hjälpa dig att våga prova nya saker i en ofta avslappnad miljö. Kanske hittar du ditt nya favoritpass?

5.Du får fylla på energilagret
Kombinationen att resa, träna och vara ledig brukar vara vinnande, framförallt på hösten eller våren då det är mycket att göra för de flesta. Du får inspireras och kanske våga dig lite utanför din trygghetszon. Ofta får du en upplevelse och minnen för livet.

 

Puls & Träning Telefonplan erbjuder träningsresor till Sitges under oktober och maj. Nästa resa anordnar 14-21 oktober, läs mer via denna länkVill du läsa om en av våra tidigare deltagares upplevelser? Klicka HÄR

Text: Gabriella Picano

Denna artikel produceras i samarbete med Puls & Träning 

Läs mer: 
Fler artiklar från Gabriella Picano här

Publicerad 08:58, 27 juni 2017
Annons:
Annons:

Nyheter

KALENDER

MEDBORGARFÖRSLAG

Läs om olika förslag som medborgare lämnar in till sin stadsdelsnämnd. Du kan också lämna in ett själv.

Lämna in medborgarförslag
Dagens Fråga

I veckan frågade Bättre stadsdels reportrar folk i Fruängens centrum: Vad vill du läsa om i din digitala lokaltidning?

Torsten, Skåne 
– Jag vill läsa om utvecklingen av området, ombyggnationer. Vad som händer, vad som är på gång och sådant. 

Hasse, Fredshäll
Jag vill läsa lite om idrott i lokalområdet, de lokala lagen. Men också vad som händer runtomkring, med miljön, ombyggnationer och dylikt. Där jag bor ska de till exempel eventuellt flytta på en fotbollsplan. Sådant vill jag läsa om. 

Christina, Värmland
– Jag vill veta vad som händer i närområdet. Allt från olika typer av evenemang till info från stadsdelen eller kommunen. Intervjuer med lokala krögare, butiksägare är också intressant.

Linnea, Fruängen 
– Ungdomsidrott skulle vara kul, då jag är aktiv. Så man visar vad vi gör! Men såklart vad som händer och kommer hända i området också!

Tack för att du läser Bättre stadsdel. Prenumerera gärna. Då bygger du samtidigt Hägersten-Älvsjös bästa nyhetsredaktion. Välkommen att prenumerera här. Tack! 

Nyhetstips: redaktionen@battrestadsdel.se , 0709-449519

Här finns Bättre stadsdels nyhetsbrev 

Publicerad 16:15, 9 maj 2023
Annonser
Annons:
Annonser
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Podcast
KÖP-BYT-SÄLJ

Köp eller sälj dina prylar lokalt! Gå med i Facebookgruppen Köp Byt Sälj - Vi som bor i Hägersten

Annons: