3 tips på recept med övermogna bananer
ANNONS Puls&Träning Publicerad 22:17, 18 juni 2016SPONSRAD AV PULS OCH TRÄNING. Ser dina bananer ofta ut såhär? Många butiker säljer numera enbart ekologiska bananer, vilket är toppen, men de mognar ju ibland väldigt fort. Jag tycker att äta bananer rakt av när de är helt gula, men när de är bruna eller prickiga använder jag dem så här:
– Fryser in och har som bas i smoothies eller för supersnabb bananglass som jag smaksätter med kakao, kanel eller jordnötssmör
– Bakar bananbröd: jag brukar blanda olika mjölsorter såsom bovetemjöl, rismjöl och havremjöl (det som finns hemma) med ägg, fiberhusk, kvarg/yogurt, vaniljpulver och bakpulver. Jag höftar varje gång. Perfekt mellanmål!
– Gör bananpannkaka: jag mixar en övermogen banan med två ägg och en nypa salt och steker i smör eller kokosolja. Superenkelt och väldigt gott!
Text: Gabriella Picano
Detta är en sponsrad artikel från Puls & Träning
Läs mer:
Fler artiklar från Gabriella Picano här
Läs mer:
Mest lästa:
- Dagens fråga: Vad tycker du om att det ska byggas en ny tunnelbanelinje till Älvsjö?
- Lista: Miljonregn över 26 föreningar i Hägersten-Älvsjö
- Förslag: Så kan torget i Västertorps centrum bli mer levande
- Nu öppnar nya aktivitetshuset i Skärholmen – så fungerar det
- Nej till alkohol på seniorers mötesplatser: Märklig människosyn
Följare 19,5k